Koll på istider och slitage inför match 4 där vi kan se att VIK använt flera och även varit lyckosamma mot BIK:s spetsar i spel 5-mot-5

Jansson får klart mest istid i VIK, men BIK sliter än hårdare på sina toppar. FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 Responses

 1. Måndag skriver:

  Tack för säsongen Gulsvart. Det är över nu… tyvärr.
  Trissan ville inte in ikväll. Vi borde nog minst ha gjort 3 kassar framåt med tanke på de fina chanser vi hade. Nu känns det tomt att det är slut, men så är ju idrotten. Med en budget i balans blir det spännande att se de extra spelarinvesteringar det ryktas om.
  Förutom stenhård barmarksträning hoppas jag att aktuella forwards gnuggar hårdare på skottrampen i sommar – nätet måste hittas. 300 skott om dagen blir väl bra? Ser fram emot en normal säsong och längtar massor till ett kokande ABB Nord. Då är det ingen som glider på en skridsko. Nu spänner vi bågen.
  Forza Gulsvart!

 2. Bozo skriver:

  Alla ska få minst 1 vaccinsspruta innan halvårsskiftet. Nu vill jag köpa årskort.

 3. Bozo skriver:

  De flesta gav det ändå en chans och på så sätt är det skönt för då blir det tydligare att se styrkor och svagheter, samt göra kommande lag böttre. Blir intressant att höra bloggens eventuella intervju med Paananen efter säsongen hur han resonerade kring vissa saker. Märkligt coachning i vissa fall. Tycker inte Lunsjö fick de bästa förutsättningarna under säsongen. Dessutom påpekade Lill-Z i direktsändning att det nog varit lite väl familjärt och okritisk denna säsong. Men Stor-Z har (som tur) redan meddelat att det blir rejäl vårstädning.

 4. PatrikH skriver:

  Det var denna säsong, tråkigt att det inte räckte längre. Tycker ändå att laget har haft domslut och annat emot sig och stått upp bra ändå. Hoppas ändå att vi kan behålla de bästa i laget: Lunsjö, Hetta, Jansson, Younan, Johansson x2, Bergman, Kangas, Zetterberg. Många andra bra spelare i laget som periodvist gjort det bra – tack för era insatser!

 5. Christoffer Franzèn skriver:

  I spel 5 mot 5 är vi bevisligen nog så bra som BIK! Men special teams visar att laget måste dra ner antalet utvisningar till ett minimum om det ska finnas någon chans…