Komarek på nytt stark men för ensam i ett VIK i mardrömsläge då även Mingoia kan ha misstänkt hjärnskakning men ändå poäng i Nybro – streckmatch mot Karlskoga hägrar

Vi och Komarek kan börja rita på tänkbara uppställningar på allvar nu. FOTO: RUNE ÅHLÉN

34 svar

 1. kenta skriver:

  Säsongen är över för vår Bergman säger ryktet!!! Kan karriären vara över nu??? Man lider med trotjänaren!!

 2. Eusebio skriver:

  Vik-fans kallade Komarek för en bastard.

 3. Mats i Wien skriver:

  Mingoia vill hem Till sitt nyfödda barn i Kanada , har floppat .
  Kan inte sluta att följa VIK , får abstinens om jag inte kan titta på mit kära GulSvarta lag från Wien.
  Gör ont i hjärtat och kroppen när VIK spelar dåligt.

 4. Petri skriver:

  Klokt att släppa Krupic…
  Nu är det bara Flood och Lorek vi har på kontrakt nästa år och kan helrenovera backsidan.

  • Pelle skriver:

   Även målvaktssidan behöver renoveras. Hur långt kontrakt har Halonen? NJ måste nog lägga mer pengar på målvakterna. Man får vad man betalar för.

  • Eusebio skriver:

   Borde man inte samtidigt anställa en bättre backtränare?

 5. Hesa Fredrik skriver:

  Det är tufft att sparka på nån som redan ligger!
  Låt detta bli tändvätska framöver! Gulsvart blir aldrig de sk experternas favoritlag! Tyvärr verkar deras motvilja smitta av sig på domarkåren också! Men det är mitt lag i med och motvind!
  Bra agerat med Krupic, in med ett par rejäla backar nu så vänder vi på detta!
  Nu stöttar vi vårat lag, inte bara här utan på plats! 💛🖤

 6. Ät upp Karlskoga skriver:

  Var står det att Trevor Mingoia slutar? Nu är det inte bara Leif Rohlin som klagar även Sanny Lindström som säger ät skit och att VIK spelarna är värdelösa! 14 matcher och endast 2 vinster är ju självklart inte acceptabelt. På onsdagen ytterligare en chans att komma upp på tionde platsen mot Karlskoga torsk igen så blir VIK 4 poäng efter. Tänker gå på fred.om dom vinner mot Karlskoga inte annars.

  • Fimpen skriver:

   På elite prospects så står det ”projected” på både Krupic och Mingoia.. men jag vet inte vad betydelsen av det är.

   • Fimpen skriver:

    Fel av mig, det är vad spelarna beräknas göra i resten av säsongen.

   • Patrik skriver:

    Det står på alla spelare…som någon form av hur många poäng och utvisningsminuter det slutar på
    om snittet fortsätter eller hur jag nu ska förklara det…

 7. Patrick skriver:

  Fredrik S. Sanny L. och daggen tar alla chanser dem får att såga Vik. Klubben för inbördes beundran har aldrig hört dem kritisera varandra. Pajaser hela högen. Synd med 11, men han har bara blivit sämre och sämre, borde ge vik en slant.

  • Svante skriver:

   Ja djäklar vad gulsvart sågas i Sanny & Svenssons senaste podavsnitt. Mellan 35 min – 44 min in på podden. Nu när ”båttom is nådd ” – uppåt o framåt gulsvart!

 8. Eusebio skriver:

  Mingoia Trevor slutar..

  • Pelle skriver:

   Inte så förvånande i så fall. Jag har aldrig sett en spelare som smiter undan närkampsspelet som han. Och dessutom väldigt dyr. Då kan man frigöra pengar till potentiella bra värvningar. Om det går att hitta något.

  • Faxman skriver:

   Du menar inte Krupic som det kom ut i VLT nu att hans kontrakt sägs upp

 9. roger eriksson skriver:

  Så länge det finns hopp så länge hoppas vi VIK supportrar

 10. Patrick skriver:

  Domarna i HA är totalt värdelösa missar utvisningar som solklara och hittar på egna utvisningar. Håller med Krupic domarna har dålig attityd och hånflinar när spelarna vill prata med dem. Tyvärr är det brist på domare så det går inte att byta ut dem eller. Har aldrig varit så glad åt 1 poäng.. Heja nu tar vi poäng på onsdag oxå.

 11. Svante skriver:

  Kunde inte se matchen mer än ett par minuter igår. Då var Krupic galen på Nybro spelare och även mot domarna. Nån som såg vad som hände? Var det denna händelse som Micke skriver i matchanalysen? ” Krupic tillbaka under isen och sjabblade vilket gav billig utvisning, och tyckte nog domaren otroligt nog hånlog igen mot en VIK:are?”

  • C skriver:

   Jag tittade närmare på den och först ser det ut som att Krupic greppar motståndarens klubba någon sekund och håller i innan klubban fastnar i Krupic arm men vid närmare titt så är det nog motståndaren själv som sticker in klubban mellan Krupics armar och Krupic håller båda händerna på sin egen klubba hela tiden men motståndarens klubba sitter liktsom fast mellan armarna så det var nog ingen 2a . Kanske snarare åt andra hållet. Men jag förstår att domaren trodde det.

   Mer skrämmande att de missade klubban i ansiktet på Komarek i början på matchen. Domaren står ju några meter ifrån och tittar ditåt. Riktigt svagt.

   Men ja, vi har absolut inget flyt med domsluten heller och det har man väl aldrig när man förväntas ligga i toppen men ligger i botten .

 12. Boris skriver:

  Förväntar mig att VIK Support går ut och tar avstånd från hur några sk supportrar uppförde sig efter matchen mot Västervik. Det finns gränser för hur man beter sig även om man är besviken på laget efter en förlust.Ska det finnas något fortsatt förtroende för VIK Support tar man avstånd från det som hände och ber spelarna om ursäkt.

 13. Peter T skriver:

  Om ingen annan, så måste väl ändå den nya back coachen bytas ut. Där kan man snacka om att inte nå upp till förväntningarna inför säsongen.

 14. suddentretton skriver:

  Tycker att vi har ett bra lag på pappret och stundtals, när det stämt, har det synts. Vi kan slå alla lag i serien.
  Men skador har stört, för det har varit overkligt mycket skador och i kombination med mer eller mindre ett helt nytt lag, ny tränarstab och fysteam så har det slagit fel. Kunde ha varit precis tvärtom och då hade tongångarna varit annorlunda. Men jag har fullt förtroende för NJ.
  Han gör och kommer att göra det som krävs för att vända det här. Sparka tränare nu kostar bara pengar, så lösningen ligger i minst en ny back, troligtvis två och vi behöver ge laget andrum och stöd, inte en massa skit i det här läget. Dom är visserligen proffs, men ändå människor. Gå på nästa match och visa ditt stöd.

 15. Använd ögonen skriver:

  En pinne bättre än ingenting. Men väldigt onödigt att passa pucken i förlängningen bakom ryggen till Nybro spelare med mål 5;sek. senare. Man måste kolla om medspelare är där finns ingen anledning att chans passa och tro att medspelare stod där. Om det var Komarek inte Flood som jag trodde så oavsett han hade all tid i världen att inte chans passa. Gjort är gjort men gör inte om det. Varje poäng är super viktig!!!

  .

 16. Musse skriver:

  Starkt att ta sig samman och kvittera i slutet. Så viktigt mentalt inför avslutningen. Tror aldrig jag blivit så glad för en pinne. Hoppas laget kan få ett bra stöd på resterande hemmamatcher. Att inte stötta laget på plats men ändå sitta och skriva en massa negativt på sociala medier är inte mycket till fans. Det är skämmigt!
  NJ behöver hitta några nyförvärv nästa vecka innan fönstret stänger, och förhoppningsvis kommer några skadade spelare tillbaka.
  Kämpa 💛🖤

 17. PatrikH skriver:

  Tack för denna blogs outtröttliga stöd och diskussion om hur VIK ska kunna bli ett bättre lag och ge oss följare lite motivation om framtiden. Låt oss hoppas att laget och klubben vrider sig ur denna gastkramande mardrömsvandring med skador efter skador och kan avsluta säsongen med hedern i behåll. Det är vad jag hoppas, hoppet lever, även om tron är svag.