Kort avstämning med ordförande/klubbchef Mattias Jonson: ”Ekonomin är det absolut viktigaste”

3 svar

  1. Patrick skriver:

    Inget styrelsen gör syns nånstans. Det behövs åtgärdsplaner NU för att Vik inte ska åka ur. Min fundering är vad gör Mattias och övrig personal för att få in pengar, dem kan ju inte lägga över allt de på supporters. Ha skrivit de tidigare dem måste kavla upp ärmarna och ut och besöka företag för att få in pengar. Pratet om att Vik kan bli en storklubb är bra men hur ska dem komma ditt? Tycker dem som jobbar inom Vik t ex sportchefer lyser med sin frånvaro när Vik spelar. Sen tror jag att folk som går på hockey gärna ser ett antal importer sk profiler, snacket om ”stans lag” Mattias pratar om är överdrivet, och kommer inte leda till att vi får ett Shl lag. Finns inga Shl lag som inte har spelare utifrån för då spelar dem inte i Shl. Mental tränare?! Behövs spelare!

  2. Fredrik skriver:

    Väldigt många håller med dig Johan. Man måste göra nåt kortsiktigt för att klara sig kvar i år, för att kunna satsa långsiktigt med allsvensk status efter det… åker vi ur kan det ta väldigt lång tid innan vi är tillbaka tror jag.

  3. Johan skriver:

    Jag kommer att bidra ekonomiskt till att truppen ska stärkas, men vill inte bidra om pengarna går till en mental tränare och det tror jag nog fler än jag som tänker så.