Lite mer “Äpplet”: “Stort ansvar mot våra juniorlag att inte dränera dem på spelare”

Bytte som sagt några ord med Andreas Appelgren igår, lite föll bort ur stycket kring hur han vill värva m.m.:

– Med tanke på alla skador som vi har så blir det väldigt rörigt i laget och i omklädningsrummet. Det är spelare in och ut och det blir svårt att få kontinuitet i det man gör dagligen och det man jobbar på över tid.

– Jag gillar personligen inte när man rör om i grytan för mycket. Samtidigt har man en skyldighet emot tränarna och laget att ge dem förutsättningar att lyckas.

– Vi har även ett stort ansvar mot våra juniorlag att inte dränera dem på spelare för det är otroligt viktigt för föreningen att junisarna lyckas med målsättningarna som finns ställda på dem. Vi måste vara väldigt noga med att inte riskera att de lagen hamnar i problem framöver. Så det är mycket att tänka på för att få helheten att fungera, slår Äpplet fast.

– Därför skulle jag vilja ha in en spelare i varje lagdel, en back, en center och en ytter, så att man kan stänga butiken och bygga vidare på det man har oavsett skador och sjukdomar, menar Äpplet.

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapFB:
s:262:"a:1:{i:0;a:8:{s:8:"postType";s:1:"I";s:10:"SNAPformat";s:77:"Nytt inlägg (%TITLE%) på %SITENAME%. %IMG% %ANNOUNCE%. Läs mer här: %URL%";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:4:"doFB";i:0;s:2:"do";i:0;}}";
snapTW:
s:325:"a:1:{i:0;a:10:{s:2:"do";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:4:"doTW";s:1:"1";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"796734120026140672";s:5:"pDate";s:19:"2016-11-10 15:19:51";}}";

1 Kommentar

  1. Marko

    Låter återigen vettigt det Appelgren säger. Otroligt många faktorer som spelar in i ett lagbygge och jag är inte alls orolig. Tycker att lager har presterat som förväntat under säsongen trots att man hade dålig poängutdelning en längre tid. Man får hoppas på att publiksnittet är kring 3000 personer för det innebär att marginalerna rent ekonomiskt ökar för några förstärkningar tillsammans med supporterkampanjen samt sponsorernas fortsatta intresse.

Tweets

Johan Holm - AvatarJohan68HolmJohan Holm

@VIKFanCentral Känns bra att VIK gjorde rätt för sig mot Borlänge i samband med värvningen av Östman jr. Det är kla… https://t.co/rDJzGY6QOf

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@Jonisxx Ja. Det är alltid en relevant fråga då man tittar på svårbedömda ECHL.

SvaraRetweetFavorit
Jonny Ishak - AvatarJonisxxJonny Ishak

@VIKFanCentral Att han möter hockeyettan försvar

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto