Lite mer om Sam Marklund inför AIK & tänkbara kedjor då saker ställs på sin spets för topp-6-forwards som inte producerar med nyförvärvet och mer på väg…

Viktor Mårtensson och Sam Marklund den 27:e januari 2013. A moment in time.

4 Responses

 1. Gurkan63 skriver:

  Som bloggen skriver vik behöver spetts inte bred. Det är alldeles för mycket utfyllnad i vik och det år efter år och vissa överdriver dom. Denna linje har vik körr i flera år , daggs att göra något nytt . Vi folket ställer upp med extra pengar varje säsong och ändå blir det bara yttligare mera bred. Daggs att kunna uttrycket vad fan får vi för pengarna ?

  • Pelle skriver:

   Kanske lite svårt att kräva dyra nyförvärv just i år utan publikintäkter. Och Marklund värvas utan att använda insamlingspengarna. Jag litar på att Zäta vet vad han gör.

   • Musse skriver:

    Jag litar också på att Z gör allt han kan för att den här säsongen ska bli så bra som möjligt. När defensiven svajade fixade han Lundgren och Mylläri. Visst skulle vi behöva spets, men det kostar. Och vi såg att det inte räckte med Asplund, det behövs isf fler. Man får ingen Crosby för 500.000 så istället för gnällandet kan vi ju hoppas att fler västeråsare bidrar till värvarpotten, en del verkar tro att det alltid är nån annan som ska bidra med pengar.
    Ett måste är att flera av våra befintliga forwards lyfter sig och börjar producera som vi vet att de kan.
    Här kan Marklund vara en viktig nyckel att med sin attityd bidra till att få ihop ett vinnande lag. Vi såg hur långt det räckte för två år sedan. Och kan Z hitta ytterligare ett par spelare som passar in så kan det bli bra efter jul.

 2. Robert Jonsson skriver:

  Marklund som inte lirat match på 1 år bör väl rimligen möjligen vara med som extraforward om han ens bör vara med. Egen erfarenhet beträffande lång bortavaro är att han säkerligen bör träna med laget 2-3 veckor innan ”flåset” o timingen sitter. Träna på egen hand o kliva in i matchspel är två skilda saker. Tråkigt att de yngre hela tiden får stå tillbaka o inte ges rimligt med speltid för att kunna lyckas. Tyvärr kommer det innebära att vi på sikt kommer tappa våra yngre talanger.