Litet fiasko i Umeå mot Björklöven då VIK slutade spela vid 3-0 och tappade två hyperviktiga poäng

9 svar

1. Mikael Norén skriver:

Degen, bra med förtydligande.***
    Grönful, en kombination av båda. Tyckte Löven har ett vasst försvarsspel man bygger utifrån.
    ***
    herr T, ett stort fiasko hade varit att förlora med 6-1. 🙂

2. Ulf Holmström skriver:

Tycker att det snackas mycket om Franssons dåliga ingripanden, han är den bäste av våra målvakter och han skall stå resten av säsongen om inte det blir skada på honom.

3. Jimbo skriver:

Backar man hem och försöker spela på ledning så får man skylla sig själv. Det är något jag verkligen hatar när lag gör. Därför lika skönt att se dom bli straffade om och om igen. Leder man med 3-0 så spelar man uppenbarligen ett spel som är vinnande så varför då sluta spela det?

4. rce skriver:

Vilken målvakt hade tagit 3-3 målet?

5. herr T skriver:

Litet fiasko? Att tappa en klar ledning i 3:e på ett sånt sätt är en katastrof. Känns väldigt oroligt nu

6. Blondie skriver:

Jag är också Lövare, men i det här fallet måste jag säga att VIK:s ovilja att spela något slags offensivt spel i den tredje perioden straffade dom hårt och var en större faktor än Lövens uppryckning (Som dock inte ska förringas). De försökte inte ens ligga och lura på kontringar utan så fort man kom in i Lövens zon dumpade man pucken och bytte. Inte konstigt att det blev som det blev till slut, och med lite mer medstuds för Löven hade det stått 3-3 betydligt tidigare, och kanske mer därtill.

7. Grönful skriver:

Som Lövare som sätt i princip varje match dem senaste 10 åren måste jag säga att dagens Löven är en gåta. När man leder eller ligger lika i dem två första perioderna blir man för ofta utspelade. Ofta räddade av målvakten. Men årets lag visar extrem karaktär och lyckas vända matchbilden totalt itredje perioden så länge man ligger under med några mål.