Lovande debut och poäng direkt för matchotränad och jetlaggad Steven Iacobello mot formstarkt och piggt Kristianstad då mångsidige Fredda J. sniprade hem segern

Fredrik Johansson blev segerskytt mot KIK. FOTO: RUNE ÅHLÉN

7 svar

 1. Miko skriver:

  Riktigt starkt att vinna matchen, även om prestationen inte är den bästa de två första perioderna. Det är ett svårspelat motstånd som faktiskt är formstarka och gör en bra match. Det blir riktigt roligt att följa Vik i fortsättningen när de spelarna som nu inte är tillgängliga kommer tillbaka.

 2. Bozo skriver:

  VIK kommer bara bli bättre och bättre och med bästa spelaren på viktigaste positionen så ser det bra ut. Känns som VIK har mest uppåt-potential jämfört med övriga lag med tanke på all frånvaro. Timrå exvis tror jag har passerat sin zenit, men de kommer fortsatt vara riktigt bra. Många hade helt räknat bort VIK för 6 matcher sen (handlade enbart att slippa nedåtkval), nu blir det en intressant vår med hyfsade chanser. Sedan kommer flera lag fylla på, få se hur Löven agerar och hur gruppen hanterar eventuellt yterliggare nyförvärv.

 3. VIKarn skriver:

  För jäkla gött med Kruse i sån här form.
  I ett framtida ev slutspel kan det vara helt avgörande med en målis som står på huvudet.

 4. Musse skriver:

  Imponerande att gruppen hittar vägar att vinna. Kruse är ett monster för motståndarna och utespelarna har lyft sig trots alla skadebekymmer. Att vi (nästan) i halvtid ligger en poäng efter Södertälje som har tredjeplatsen och har haft 4-5 NHL lån är sjukt bra!
  Undrar om folk förstår vilken fördel VIK har genom att från sportchef till J20 tränare ha kompetenta lokala fd spelare som ledare. De brinner och bryr sig om Västerås och hockeyn här, det gör skillnad.
  Bästa julklappen vore om det kan tillåtas publik i slutspelet. :0)

 5. Jan Malmberg skriver:

  Kruse är definitivt en stor orsak igår till vinsten. Kanadicker kan tydligen teka Tessier förra säsongen nu Steven L Tycker att man i kritiska lägen i slutet av matcher om motståndarna jagar kvittering ska sätta in Steven L.. Det känns betydligt lugnare än när Fredrik Johansson ska teka. Undrar hur Paananen tänker om att vinna tekningar i slutet när motståndarna har 6 utespelare. Ta inga fler utvisningar vid tekningar som F. Johansson förra matchen. Även en kille igår kunde inte hålla sej i skinnet vid tek.Har knappt sett att andra lag tar sådana utvisningar

 6. Christmas skriver:

  Härligt med 3 pinnar å fint avslut innan jul. Kruse är stark igen och håller laget kvar i matchen. Belli kommer bli bra grym start med en långresa i benen och första passet!