Målsnålt igen då Romano glänste och straffade Troja och Weiskog tog sin första poäng

På onsdagen fortsatte VIK leverera resultat som påminner mycket mer om fotbollsmatcher än hockey då Troja besegrades med 2-1 efter straffar. Offensiven haltade fortsatt men åter släppte man bara in en puck.

Första perioden var ganska jämn och Troja tog ledningen genom nye backen Zach Tarkir efter 6.24. Liksom mot Karlskrona senast var det förstakedjan och främst Kevin Doell som var för slapp i markeringen då Tarkir smög upp och nätade.

Efter målet fick Troja bra fart med vind i seglen. Dock kom en betydligt mer vässad Weiskog med fart med pucken och Jonas Emmerdahl lade in trissan mot mål. Kenneth Bergquist kunde näta och det var Weiskogs första poäng någonsin i A-laget i match 37.

VIK lyfte spelet i andra- och tredjeperioden med Bengtsberg i Trojakassen var riktigt vass. Matchen gick till straffar där Romano och Caputi nätade och VIK vann.

Västerås tre stjärnor:
1. Romano

2. Bergquist

3. Fredrik Johansson

Läs mer om matchen under torsdagen!

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

1 Kommentar

  1. Viktor

    Trojadrabbningen var en riktig tråkmatch där VIK;s straffskyttar stal hem poängen. Kvällens glädjeämne var Weiskog. Jobbade hårt hela matchen och gjorde grovjobbet till kvitteringen 1 – 1. Romano var åxå pelsugen igen efter några matchers bortavaro, fick dock inte ut mycket av sina soloraider. Var väl ett signum denna kväll för 1a och 2a kedjan att köra köra solo, det klickade inte i samspelet. Märktes även i de två PP-spel VIK hade där formationerna buades ut. Synd med buandet men faktiskt bättre än att vi i publiken bara tiger å lider. När kommer det att lossna? Kanske dags att tänka om?

Tweets

Christoffer - AvatarJanssoninoChristoffer

@VIKFanCentral Tror att Paananens dagar är räknade. Bara en tidsfråga innan han får kicken. Känns som att detta var droppen.

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

VIK berör verkligen. Många kloka kommentarer på FB, här och under artikeln, 31 st är kanske rekord. Ändå lite impad… https://t.co/xtOu0Fqa7l

SvaraRetweetFavorit
Anton - AvatarAntoendpAnton

@PeGe_gbg @VIKFanCentral Ja precis, lite min poäng. Han hade verkligen bidragit både med poäng och vinnarskalle

SvaraRetweetFavorit
PeGe - AvatarPeGe_gbgPeGe

@Antoendp @VIKFanCentral Känslan blir inte bättre när man ser att Östman producerar i Leksand…hårt slag på många sätt när han lämnade.

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto