Många ”kära” återseenden & expert om CIS-ligan och AIK:s värvning av McKiernan

9 svar

 1. Johan skriver:

  Trogen supporter sedan 82. Har tidigar bidragit ekonomiskt och kommer säkert göra så i fortsättningen. Visst ska vi ha en ny arena men om vi går upp SHL, just nu tror jag bara att de skulle bli nyhetens behag när de spelar i allsvenskan.

 2. Mikael Norén skriver:

  Marko, håller med, tror en fin Arena skulle betyda mycket. Detta plus SHL så tror jag VIK kan snitta närmare 6000 per match. Se på Örebro, de har fixat arenan och SHL och snittar 5000 i SHL. De hade sämre publiksiffror än oss i Allsvenskan sett över åren.
  ***
  Bonzon, med alla respekt för vad man vill göra av sina pengar, så var det mycket bra skrivet 22.00. VIK-truppen behöver några spetsspelare till, dit går pengarna! NJs lista ja, undrar hur mycket det kostar att få se den 😉

 3. Bonzon skriver:

  Jimmy, jag kan nog med säkerhet berätta vad din hundralapp kommer att gå till – Inköp av spetsspelare till kommande säsong. Om du ska välja vilken spelare din hundring ska gå till, så kan du säkert få en lista på prospects av Niklas Johansson. Glöm inte att maila mig listan efteråt, jag och hela hockeysverige är sjukt sugen att titta på den.

 4. Marko skriver:

  @Johan och Jimmy.. Ni skojar eller hur? Fast egentligen bekräftar ni två något som jag redan visste! Supporterkulturen i Västerås, oavsett sport, är rätt kass faktiskt… En stad i den storleken måste ju kunna engagera fler än dom 2300 pers som följer tex ishockey? Där är jag helt övertygad om att en ny arena skulle göra intresset högre. Jag går till Rocklunda och kollar på hockey för att jag gjort det sen 1988. Jag vet hur de funkar. Men när jag ”lurar” med mig nytt folk så är så grymt uppenbart att arenan inte håller måttet. Ett bra exempel när kompis besviket tyckte det rätt uselt att man måste välja en sak per periodpaus.. Pinka eller ta en öl? Samma svidande kritik får jag ofta från motståndarsupportrar som jag känner genom jobbet. Just detta med arenafrågan är något jag tänker ta upp med ledningen i VIK i ett brev i syfte att väcka en tanke om hur det faktiskt är. Ett bra argument i mitt tycke som kan användas som påtryckning:).

 5. Jimmy skriver:

  Jag tänker inte ens diskutera detta då det handlar om mina pengar. Med tanke på att det slösades bort massa pengar på mårtensson tidigare så avstår jag nog innan jag vet mer.

 6. Pelle skriver:

  Eftersom VIK inte vill riskera ekonomin, så handlar man bara för pengar man har. Det betyder att om alla resonerar som Johan och Jimmy så blir det inga nyförvärv.

  (Kanske det är förklaringen till VSK fotbolls kräftgång. De har tydligen supportrar som väntar med att gå på matcher tills de är uppe i Allsvenskan. Därför har de tomma läktare och inga sponsorer. Och ingen framtid.)

 7. Bonzon skriver:

  Herregud, också ett sätt att resonera…

 8. Jimmy skriver:

  Jag är villig att hålla med. Den dagen jag vet vad mina pengar går till så kan jag bidra.

 9. Johan skriver:

  Tror det är många som vill vara med att bidra till ekonomin och till bra spelare. Men många även jag avvaktar tills det kommer något konkret. D.v.s några topp spelare, man vill ju inte köpa grisen i säcken eller bidra med pengar om det inte sats på några spelare.