McArdle lämnar för Malmö & Gråhns överraskande nog på ingång från Karlskrona?

8 svar

 1. Anders skriver:

  6-7 plats?? haha herregud, kom in i matchen!
  Vik har två riktigt bra linor just nu på pappret.
  Och det väntas tillkomma 3 eller 4 värvningar. 2 forwards och 1-2 backar. Men reda nu så har man ett minst lika bra lag som förra årets trupp. Så ingen panik….
  Visst det var j”vligt trist att vi släppte McArdle till Malmö men vad jag har hört så fick skåningarna punga ut en rejäl slant för han. Dom pengarna kan NJ säkert använda till något bättre. Vi kommer att få 3 st producerande kedjor och 3 bra backpar. Så vi kommer att tävla om 1 & 2 platsen precis som Malmö.
  Så snälla…… andas människa!

 2. MB skriver:

  Johacim.
  Klart jag har koll på dessa super producerande gossar som Fornataro,McGrath,Johansson, Söderqvist. riktiga poängplockare förra året.
  Men energi kedjorna med tidigare nämnda spelare är dom som gör grovjobbet.. Tillåt mig småle.
  Sen att jämföra en föredetting( Karaktärsspelare enl NJ)som Grånhs med en nu inspelad, revanchsugen Mcardle är rent löjligt, kom in i matchen.

  Johannes .
  Tyvärr så står det inte mellan Malmö och VIK om 1-2 plats. även om jag önskar du hade rätt.
  Nä nu lär vi tampas med Almtuna om 6-7 platsen.

 3. Johannes skriver:

  Joachim, lätt att säga att McArdle ändå var kattpiss i efterhand, nu när han är borta. Mårtensson kan man nog säga det om trots att det var en skön person på alla plan.

  Men faktum är att McArdle (även Romano) lekte ishockey under försäsongen och de första matcherna. Sedan blev Kenndal borta ett tag av skada och var inne i en svacka efter det. Men! De avslutande grundseriematcherna och kvalserien så var han helt fenomenal. Outstanding med både fysik, energi och målsinne. En revanschsugen McArdle med en allsvensk säsong i benen hade varit grädden på moset, pricken över i:et, snuset efter maten osv till den lätta trupp som nu finns. Både Romano och McArdle kommer säkerligen göra en hel del mål på VIK. Malmö och VIK tror jag är de lag som kommer göra upp om finalsegern, otroligt idiotiskt av NJ att släppa spelaren som presterar bäst när det gäller dit. Äh vafan, vi har ju Montpetit som är halvdan i college. Och kanske Gråhns! Tjoho.

 4. Joachim skriver:

  MB.
  Det var bland det dummaste jag läst. Vad får dig att tro att utfyllnadsspelare som Montpetit,Brome,Fryklund,Mastomäki,Davidsson ska göra det? VIK har spelare som Angell, Williams, McGrath, Johner, Fornataro och än är inte sista spetsspelaren värvad.. Herregud kom in i matchen innan du kommenterar.
  Och Gråhns vs McArlde, jag slår vad om att om Gråhns kommer så kommer han iaf tacklas, vilket McArlde inte gjorde på cirka 55 omgångar. Och skulle Gråhns få lite mycket förtroende som ändå McArlde fick, med pp och allt så tror jag mycket väl han också kan göra 24 poäng.

 5. MB skriver:

  Jösses… Storsatsning av VIK.. not!!
  Gråhns vs Macardle. Patetiskt.

  Montpetit,Brome,Fryklund,Mastomäki,Davidsson är dom vi ska luta oss mot i år. NJ måste skämta. Har han inte fått chansen för många år nu och misslyckats varje gång. Undrar hur mycket han slösade bort förra årt.

  Tyvärr så missar vi denna härliga chans att gå upp i år.
  VIK är hästlängder efter flera lag i år och kommer att få det väldigt tufft flera år framöver.

  Over and Out

 6. Joachim skriver:

  Men helt ärligt.. Va Romano och McArdle tillräckligt bra för ett elitsatsande lag? Nej.. Romano var alldeles för klen och försvann i dem tajta matcherna. McArlde gjorde en rent ut sagt bedrövlig grundserie, såg närmast ointresserad ut, visst han höjde sig några snäpp i kvalserien, men överlag var han kattpiss rakt igenom. Jag ser iallafall ingen av dem här spelarna som stora förluster.

  Och det är inte klart nånstans att Malmö vinner serien. Vik har inte värvat färdigt med all säkerthet, och ja, Malmö har ett ruggigt bra allsvenskt lag på pappret. Men dom har haft bättre lag än så här genom åren i allsvenskan och ändå slutat 6-7 plats alternativt floppat i kvalserien. Så räkna inte bort exempelvis VIK eller BIK till 1a plats, även om det är skitsamma om man blir 1a eller 2a iår.

 7. Mathias skriver:

  Vafaaan!

 8. fredrik skriver:

  bara jämföra truppen med malmös och södertäljes… även rögle ska ju få in några kanoner enligt vad som sägs… tråkigt att vi(k) inte verkar kunna satsa mer denna speciella säsong. som det ser ut än så länge så hade vi(k) ju bättre lag förra säsongen än vad man har nu… satsades alla slantar på förra året? bara hoppas berglund kommer hem och att mikkelsson kommer också, då ser det bättre ut.
  det vore förödande för klubben om dom inte går upp i år.
  då blir det nästan omöjligt att gå upp och publiken kommer minska, alltså även pengarna… heja vik!