MiniSilly: Några lediga och kanske intressanta centrar & omröstning!

Vi har ju en liten mini-silly nu när det är frågan om hur VIK ska göra med centerfrågan. En central fråga är då vad finns det där ute ledigt just nu?

Centralen har nosat upp några intressanta lediga namn:

Krys Kolanos, 32 år, har varit ytterst produktiv genom åren i AHL/NHL. Borde ha fantastisk högstanivå men ska vara en trubbelmakare. Erbjuds till klubbar via agentlista, som vi redan vet.

Rico Fato, 33 år, fick lämna Helsingfors tidigare. Är nu hemma i Kanada och fick 75 000 pund för utköpet. Ryktas löst till brorsan som lirar i England. Väldigt snabb och produktiv i AHL och bra i Schweiz.

Joel Perrault, 30 år. Fortfarande kontraktlös efter en hyfsad säsong i Finland. Bra PPG i AHL (0,71).

David Steckel, 31 år. Ursäkta, men detta är med största sannolikhet en helt osannolik drömvärvning. Massor av färsk NHL-rutin, leftare och otrolig tekare även på NHL-nivå. Men fick gå från sitt AHL-lag nu. Troligen KHL nu istället?

Rob Hennigar, 30 år. Ursäkta igen, men detta är kanske en alltför vekt meriterad center med bara hyfsad säsong i tyska andraligan ifjol. Bra poäng i Italien året innan och bra utdelning på sina få AHL-matcher (0,45 PPG). Säkert ruskigt billig i relation till övriga på denna lista. Kräver grym scouting och gör nog att man kan behålla Doell samtidigt.

***

Men kanske är det läge att försöka locka över någon som har det tungt i sitt lag. NJ arbetar på högvarv för att stärka offensiven.

***

Rösta här till höger hur Du tycker VIK ska göra i centerfrågan!

***

Centralen har många oerhört kunniga läsare: Vilka fler tänkbara centrar finns därute som VIK skulle kunna ha nytta av?

1 svar

  1. Malten skriver:

    Robbie earl fick inte förlängt i rapperswil och så har vi ju givetvis ett riktigt långskott i Tim connoly som blev utköpt från sitt kontrakt i Toronto .