Fagervall efter Karlskoga & lite tankar om lagets kedjor framöver

4 Responses

 1. Pelle skriver:

  ”Dagens VLT” syftade på lördagens (26 okt) pappersbilagan. Har du den kvar så står allt där, men NJ sa inte så mycket egentligen. Han var av förståelig anledning hemlighetsfull. Det enda han sa var att Doell gjort det bra om man tittar på den defensiva insatsen, men att man kunde önskat sig lite mer när man tittar på det offensiva.

 2. Andreas skriver:

  Letade i gårdagens VLT efter nedan:

  Doell får nu sina två sista (?) matcher kommande vecka mot Björklöven hemma och Djurgården borta innan hans tryout tar slut. 34-åringen fick knappast en förtroendeförklaring av Niklas Johansson i dagens VLT.

  Men hittade inget om detta… vad stog det??

 3. Vimmerbyarn skriver:

  Tycker Fagerwall kan bänka Kinisjärvi mot Björklöven och Djurgården och ge Brome’ chansen dessa två matcher. Söderkvist kan ta Kinis centerplats. Denna konkurrens kan nog höja gnistan hos Kinisjärvi.

 4. Rotkiv skriver:

  Bommade lördagsmatchen och Bromés debut i A-laget. Bilen strejkade på väg mot Karlskoga, fick i stället följa utvecklingen via SweHockey och efterhandsreferat. VLT, Fancentralen och andra tycks vara helt eniga om den svajige hemmadomaren. Omdömet om VIK;s insats tycks dock skilja sig. VLT;s snittbetyg 2,55 stämmer inte med Fancentralens att Karskogamatchen var nog den spelmässigt bästa hittills och att VIK äntligen släppt på handbromsen. Eller det kanske stämmer fullt ut? Att VIK;s bästa säsongsinsats bara är värd 2,55! Kan det vara så att VIK;s goda insats berodde på att man hittade tillbaks till fjolårets lysande Boxplay och då med en och annan giftig kontring som bärgade hem segrarna? Om detta antagande är någorlunda rätt kommer vi även framöver sakna den offensiva lustan och effektiviteten i VIK;s spel.
  Ska VIK få till ett helhetsspel där backarna stöder offensiven behövs ett nyförvärv av en tvåvägspelande back som kan slå korrekta passningar och dessutom veta vem han ska slå den till. En härföraren som helst ska orka vara inne vartannat byte och skapa förutsättningar för alla fyra kedjorna.
  Inte som nu där samtliga kedjor hela tiden måste koncentrera sig på defensiven och att stödja backarna.
  Låt Doell gå – hitta en ny Warg!
  Ps Härlig match på Viaplay igår, 4-3 DIF-MIK. Mål- & händelserikt.