NHL-meriterade backen Bryan Rodney på VIK:s radar?

Efter att bytt några ord med Anders Eklund var klubbchefen tidigare lite kryptisk angående möjligheterna att värva, och nämnde en “NHL/AHL-back”, om ekonomin skulle tillåta.

Lösa rykten gör nu gällande att VIK tittar på Bryan Rodney, vilken är en 28-årig offensiv back med 34 NHL-matcher (13 poäng) på meritlistan. Passar dessutom in bra på Eklunds beskrivning.

I AHL har Rodney firat stora triumfer med hela 0,54 poäng per match på 306 matcher. För en back är det mycket bra och kan jämföras med Matt Fornataros 0,51 poäng/match. Som forward.

Återstår att se om det ligger något i dessa rykten. I så fall innebär det att Dave Lundbohm kanske blir kvar i Finland då Rodney inte är en dubbelpassare.

På pappret är Rodney exakt den spelare VIK behöver och skulle kanske kunna bli den bästa offensive backen i allsvenskan. Vi kan bara hoppas att VIK kan landa en sådan back. Kanske just Rodney…

snap_isAutoPosted:
1
snapEdIT:
1
snapFB:
s:73:"a:1:{i:0;a:1:{s:10:"SNAPformat";s:31:"%SITENAME% %TITLE% %URL% %IMG%";}}";
snapLI:
s:41:"a:1:{i:0;a:1:{s:10:"SNAPformat";s:0:"";}}";
snapTW:
s:162:"a:2:{i:0;a:2:{s:13:"SNAPincludeTW";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:55:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #hockeyallsvenskan";}s:0:"";a:1:{s:8:"isPosted";s:1:"1";}}";
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Waspfactory 🇸🇪🏳️‍🌈 - AvatarWaspfactory42Waspfactory 🇸🇪🏳️‍🌈

@VIKFanCentral @MartinF021 Jag säger att han är vår jag. Norin ska ingenstans, definitivt inte till en konkurrent i HA 😉

SvaraRetweetFavorit
Daniel Enestubbe - AvatarenestubbeDaniel Enestubbe

@hockeysnubben95 @zembla80 @palmisch @VIKFanCentral Ja. 12-månaders är väl i det närmaste obefintligt i de flesta HA-klubbar.

SvaraRetweetFavorit
Filip Sjöström - Avatarhockeysnubben95Filip Sjöström

@enestubbe @zembla80 @palmisch @VIKFanCentral För att klubben ska behöva ha 12 månaders avtal eller?

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto