Västerås klarade tufft bortatest och besegrade Asplöven efter fint matchavgörande nummer av Backman

5 svar

 1. Jesper skriver:

  Jag helt klart med dig, han är bra nog för att snitta 50 poäng, och jag tror att han kommer att infria allas våra förväntningar…

  Jag var nog lite för trångsynt i mitt rus av segern och ett par kalla..

  Det är nog bra att du inte är någon bagdad bob, han jobbar förövrigt på mitt arbete…. fast vi kallar honom Lenart…

 2. Mikael Norén skriver:

  Jesper, det är goda poänger av dig. Menade inte att han var dålig, mer att man hade så höga förväntingar efter uppvisningen mot LIF. Menar bara att om Backlund tog fram sitt bästa kväll är han god för minst 50-60 poäng i NHL, tror jag. Han var ju dessutom ojämn i VIK tidigare. Håller på VIK, men inte som ”Bagdad Bob” när man ska beskriva saker. Viktigt nu att VIK lär sig tävla stenhårt varje kväll, då är man i toppen för att stanna. Inga fripassagerare eller alibispelare oavsett namnet på ryggen.

 3. Jesper skriver:

  nej det är ju förstås rätt och riktigt.. Men du håller på gulsvart om jag har förstått saken rätt?….. Men jag såg oxå matchen och tycker inte att han var dålig, och jag tycker att det är tok förtidigt att göra några som hällst utvärderingar av en spelares insats efter två matcher..

  Nej jag har inte svaret på varför han inte har slagit igenom, när har man gjort det? När man har en ordinarie skjorta i ett nhl lag eller när man snittar 60- 70 poäng per säsong. isåfall är det inte många som har slagit igenom i nhl är jag rädd…

  FORZA GULSVART

 4. Mikael Norén skriver:

  Jesper, detta är ingen ”hejarlklackssida”, skriver vad man ser. Vill man läsa hejarklacksreportage får man läsa någon annanstans.

  Men det är ingen tvekan om Backlund är grym, frågan är varför han inte slagit igenom 100 % i Flames. Har du svaret på det?

 5. Jesper skriver:

  vad onödigt att skriva att det är den ojämnheten som kanske hindrat Backlund att få ett genombrott efter två matcher i höst, efter att inte ha spelat sen februari om jag inte har fel……..

  att genast hitta saker att gnälla på gör magsjuk!!!

  Var nöjd med att vi i¨år har två producerande formationer..

  Vi kommer att ha tre om och när Johansson kommer och kanske går in med Kimby och Berg… Då blir det åka av….