Nästa match

Warning! There is no posts to display. Please check your widget settings

NJ dementerar ryktet om Oskarshamns Bouchard och scouten om Trojas nya Tom Zanoski

#19 Francois Bouchard var riktigt bra senast i ABB Arena då Oskarshamn vann efter straffar. Men Niklas Johansson säger sig inte vara intresserad. FOTO: RUNE ÅHLÉN FOTOBLOGG

Intressant med ryktet om Francois Bouchard på Barometern.se. Sportchef Niklas Johansson ska ha varit ”jäkligt sugen” enligt Christian Gustafssons blogg. I alla fall tidigare.

Dock dementerar Niklas det och säger kort och gott ”nej, han inte är intressant” då Centralen frågar.

Niklas, kan du berätta något om eventuell värvningsprocess?

– Jag kan tyvärr inte ge dig något. Det enda jag är orolig för är eventuella skador som kan uppkomma, säger sportchefen.

***

Centralen bytte för övrigt några ord med en mycket tung scout som sa följande om Trojas nya kanadensare/kroat, Tom Zanoski:

– Zanoski kan vara bra på det han gör i box play och att förstöra motståndarnas flow i spelet. Han arbetar hårt. Han har mycket bra fart och kan göra mål shorthanded. Men händer och spelsinne är begränsat.

– Han är en villig fighter, även med en bruten hand! Men emellertid är han inte så lätt att coacha. Skulle säga att han är en genomsnittlig allsvensk spelare, säger scouten om Trojas uppenbarligen tuffa nyförvärv.

VIK möter Troja i Sunnerbohov den 20:e februari och kanske då får Viktor Mårtensson chans att dansa med någon som uppenbarligen vill och vågar. Men det är nog bäst att ”Big Vic” sparar sig och inte riskerar hälsan i onödan.

Zanoski måste annars ha något slags rekord. Säsongen 2009-10 lirade han för sex klubbar samma säsong i AHL/ECHL!

***

Tio matcher återstår. VIK har fått njuta av förstaplatsen länge nu. Men på tisdag smäller det igen borta mot Djurgården.

Vad kommer då teoretiskt att krävas? Om Karlskoga som ligger fyra behåller sitt nuvarande poängsnitt hamnar de på 97 poäng. För att slå det måste man från sina 81 poäng idag ta 17 poäng till på dessa kommande tio matcher.

Då kommer det krävas att VIK vinner sex av de tio som är kvar. Visst är det teoretiskt, men sannolikhetsläran brukar leda oss någorlunda rätt och ge en fingervisning.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:95:"http://24.media.tumblr.com/c1ebb73b216f3505584ded4686796506/tumblr_mzeykdZ6tq1rz48fvo1_1280.jpg";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

4 Kommentarer

 1. Diaz

  Mårtensson blev sig aldrig lik efter att fått stryk av JLGP. Vansinnigt roligt!

 2. Runar

  ha ha jag såg samma match som bros, snuskig lekstuga brottas när fighten är klar det gör man i wrestling

 3. yellowblack

  Glömmer aldrig när Grand Pierre svingade 20 ggr utan att få in ett enda slag för att sedan åka i backen när det var Mårtens tur att veva…

  rutinerat, minst sagt.

 4. Bros

  Glömmer aldrig när Grand Pierre utklassade Mårtensson i en fight 20-0 i rena smällar till Grand Pierre!!

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Dags att börja lägga grunden till ett tabelltips & scout om Renars Krastenbergs som är ny i Södertälje plus insatt… https://t.co/iuwsFstcMQ

SvaraRetweetFavorit
Peter E - AvatarpetereliasonPeter E

@VIKFanCentral Stort grattis! Tacksamt att i förskingringen få dina alster.

SvaraRetweetFavorit
#12 🤍💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlin#12 🤍💛🖤🏒

@VIKFanCentral Grattis Mikael! 🍾🥂🎂🤍💛🖤🏒

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto