Nomineringar av spelarna själva är en kvalitetsstämpel på VIK Support & NHL-scout om Joonas Rask som är ny i Örebro

Konungens återkomst. Arkvifoto då VIK Support hyllade Fredrik Johansson, Alexander Lindelöf, Jimmie Jansson, Marcus Bergman, Marcus Dahlbom, Jesper Cederberg, Patrik Zetterberg och Thomas Paananen. Detta eftersom de stannade efter degraderingen och tog upp VIK igen. VIK Support har verkligen skämt bort oss med magiska TIFOn och bra tryck genom åren. FOTO: JIMMY GERDIN

3 svar

 1. Jonny skriver:

  ”Abb arena ” ..köpte ABB namnet för all framtid? Eller kan ägarna till rocklunda sälja arena namnet? Då kanske VIK kan få en del av summan i sponsor? Helst Skulle jag vilja att hockeyhallen heter Rocklundahallen igen. Vet många som vill de. Dessutom blev jag av med jobbet från ABB då dom flyttade tillverkning utomlands. Så könns drygt att de heter ABB arena då jag inte är så förtjust i bolaget..

  • Stefan Nore skriver:

   Nej, ABB har inte köpt rättigheterna till namnet ”för evigt”. Jag skulle också vilja ha tillbaka ”Rocklundahallen” men det ger fina pengar till VIK och VSK Bandy så vi får gilla läget med att företag köper namnet på arenan. Money talks….
   ABB/ASEA är ju en sponsor till VIK sedan decennier tillbaka så det känns naturligt att arenan heter ABB, tycker jag.

   • Gurkan 63 skriver:

    Hej !
    Ang arena namnet ABB jag vill minnas att 1 miljon Per säsong för ABB att betala ?? Rätta mig utan jag har fel. Om det nu stämmer det jag skriver , hur mycket av summan går till Vik Hockry ? Eller är det ägarna av Rocklunda området som får pengarna ?
    Jag säger alldrig ABB arena för mig heter det ROCKLUNDA hallen för evigt !!! Hur lyckades vik tidigare få ihop mera pengar ? Tänker på tiden med Williams i laget då var ju llnekostnaderna betydligt högre . Tycker företag som tex ABB skulle kunna lära mera pengar och lika med ICA.