Ny stark laginsats på bortaplan kryddat med ”Mickis” bravader gav tre poäng i Mora

6 svar

 1. Läktarplats skriver:

  Jo Micke, här är vi helt överens. Det är det jag kallar ”värmen i omklädningsrummet”, att alla trivs å får vara med och bidra till utveckling å lagvinster även då man av olika anledningar inte kan/får spela. Så var det nog inte förra året.

 2. Mikael Norén skriver:

  Läktarplats, håller med. Att få spelare att prestera varje match kräver ju att man koll på en massa aspekter och helheten; balansgången mellan träning-vila för att ha fräscha ben, mental preparering, att spelarna har kul och vågar vara kreativa osv, att spelarna peppar varandra och att man självklart plockar in spelare som vill kämpa varje dag. Detta verkar Fagervall (med stöd av NJ) hittills lyckas mycket bättre med än tidigare VIK-tränare, eller vad säger du?

 3. Läktarplats skriver:

  Här ska oxå Sportchefen Niklas premieras för att Vik nu finns med i serietoppen. Utmärkta tillskott o inlån som han fixat. Men även värmen å glädjen i omklädningsrummet måste lyftas fram.  Den lagkänsla som Fagervall OCH spelarna skapat måste vara förklaringen till att nytillskotten och alla tillfälliga inlån högpresterar från första byte. Eller …..?

 4. GL skriver:

  Första målet är väldigt snyggt! Fyra pass i rad från egen zon innan Berglund gör målet (Berglund-Emmerdahl-Frycklund-Backlund-Berglund).

 5. Mikael Norén skriver:

  Läktarplats, håller med om att laginsatsen var nyckeln, alla sex backar och 12 forwards var på plats så att säga. Assisten till Mikkelson låg uppe på http://www.swehockey.se, men sedan ändrade de. Inte lätt för en stackars skribent då 🙂

 6. Läktarplats skriver:

  Bra sammfattning Micke av en gedigen laginsats av Vikarna. För egen del skulle jag än mer framhäva hela lagets insats, alla bjöd till! Bl.a. med en tät defensiv där man på ett tryggt sätt tog sig ur egen zon med tätt å offensivt kortpassningsspel. Ett signum för Mikkelson? Men varifrån fick du hans assist?