Nya huvudsponsorn LF Invest storsatsar på VIK & Frölunda tittade på nye VIK-målvakten + scoutrapport på Casey Wellman

LF Invest storsatsar på VIK med minst en miljon om året de kommande fem säsongerna. Det verkar inte utlovas några tunga nyförvärv direkt nu kanske, men om fler hakar på LF Invest kanske Appelgren välbehövligt kan spetsa backsidan redan under kommande säsong.

Men viktigt med en långsiktig satsning såklart och att företag visar att de har förtroende för VIK och vill satsa, synas och varumärkesexponera tillsammans med VIK.

***

Enligt MrMadhawk.se var Frölunda sugna på VIK:s nye målvakt Henrik Lundberg. Men VIK krävde pengar och göteborgarna tog Dan Bakala istället. Snacka om kvalitetsstämpel på VIK:s viktigaste spelare Lundberg. Där ökade mina förhoppningar på VIK-säsongen med några procent.

På tal om Frölunda har de värvat Casey Wellman. Fick ett scoututlåtande som verkar tyda på att amerikanen kommer berika vår svenska hockey:

– Verkligen en skicklig kille, fina rörelser och dribblingar. Kreativ. Skyddar pucken väl. God räckvidd. Kanske är fötterna inte tillräckligt explosiva nog för NHL men säkerligen för Europa. Bör vara en kvalitetsimport.

***

Apropå att synas inför en stor publik söker denna blogg annonsörer för den långsiktiga överlevnaden. Besöksantalet har slagit rekord igen så långt 2016 och vill något/några företag/organisationer exponera och öka igenkänningsgraden för varumärket här är det bara att höra av sig.

2 svar

  1. Mikael Norén skriver:

    Idé, tack ja, har gjort lite så tidigare, men har inte haft tid att följa upp så mkt.

  2. Idé skriver:

    Har du kollat med VIK? Tänkte om deras sponsorer kanske skulle vara intresserade av att synas här?