Nyckelfrågor de sista 18 matcherna med start i Tingsryd på lördag

Jonas Liwing till vänster hamnar nu i Gulsvart fokus. FOTO: RUNE ÅHLÉN

10 svar

 1. Patrick skriver:

  Blir spännande och se vad Äpplet kan göra med pengarna han fått om han sitter med rätt kontakter och förmågan att värva nå bra, han har ju sagt tidigare att han vill se spelarna live först innan han värvar och den tiden finns ju inte nu. Har han förmågan som NJ hade att hitta guldklimpar i havet av alla spelare. Han kan inte komma dragande med div 1 spelare måste vara etablerade spelare med spetts kompetens. Nu prövas hans förmåga. Hoppas hoppas han lyckas.

 2. Patrick skriver:

  Dagens sponsor träff innebär att ett antal företag gick in med cirka 300 000kr och fler kan vara på gång. Väldigt positivt så klart. Nu har Äpplet 600 till 700 tusen att värva för hoppas han har en färdig lista på potentiella nyförvärv, rädd för att insatsen kommer försent men nu finns de i alla fall hop och nått att tro på. Måste kunna vara möjligt att få 3 bra spelare för dem pengarna.

 3. Patrick skriver:

  Skit i Lihagen han är slut! Vik hade en sponsor träff idag! Försent skulle varit för en månad sen, dem har ju vetat om att supporters har samlat in pengar, så då skulle Äpplet bara ha sett till och vara klar med vilka nyförvärv dem önskat. NJ hade alltid en lista på spelare som kunde vara intressanta. Nä detta luktar skit dem som styr Vik idag Äpplet, Mattias mfl, har inte rätt kompetens helt enkelt dem gör det mesta fel. Sen kan man ju undra om truppen är så dålig som tabellen visar, Viks centrar var högt rankade inför säsongen av Helber men alla under presterar? Vad beror de på? Äpplet är inte en handlingens man inte Mattias heller mycket snack lite verkstad. Så jävla trött på detta, ”vi jobbar hårt internt ” ja inget syns utåt i alla fall! Tyvärr solklart att det blir negativt kval! Får hoppas de går bra!

  • Bozo skriver:

   Jojo NJ lista brukar ju som oftast hålla gedigen kvalité. Det är den supersportchefen som signat Örebroaren Lihagen på livstidskontrakt. Hur kan man ens tro att en Örebroare ska bli svettig för Västerås.

 4. Gurkan 63 skriver:

  Lihagen har kontrakt nästa säsong..
  Om det stämmer att han är ute och festar så har klubben bara en sak att göra och det är frysboxen så att han själv till slut går upp på kontoret och river kontraktet…

  • H-Man skriver:

   Skulle också gå på krogen? 60000 i månaden då är man kung i baren hela månaden?

 5. Oskar skriver:

  När Lihagen säger att han inte ens ser på lagets matcher när han är petad och under förra säsongen är ute och festar hela tiden så beskriver det lite hur oproffsig han är. Bli av med hans kontrakt på nåt sätt, kosta vad det kosta vill.

  • Rulle skriver:

   Att Lihagen är ute och festar som du skriver,var har du fått det ifrån?
   Du kanske vet att han har haft problem med sitt hjärta,det kanske är det som spökar
   vet man inte bakgrunden kanske inte man ska skriva vad som helst,han har ju inte varit bra,det kan jag hålla med om.

 6. VIK75 skriver:

  Står ju i början av artikeln

 7. Emil skriver:

  Har Lihagen kontrakt för nästa säsong också??