Nyförlängda Younan & Eriksson kan och bör fortsätta utvecklas för att de ska bidra till att ta VIK till nästa nivå: Analys av Younans siffror och framtid

Hur mycket mer offensiv och tuffhet finns att ta ut ur den redan skicklige Alexander Younan? FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Robert jonsson skriver:

  Sen påstår både Younan o Benker i intervjuer att de blivit lovade stora roller i laget efter egna önskemål. Tycker detta är något man skall förtjäna efter insatsen på isen o inget som man blir lovad innan säsongen startat. Detta kan förstöra lagsammanhållningen eftersom sannolikt flera i laget har dessa önskemål.

  • Pelle skriver:

   Benker har väl inte skrivit på? I alla fall inget som är offentligt. Då kan han väl inte blivit lovad något.

 2. Robert Jonsson skriver:

  Younan är bra i defensiven med sin långa klubba o sin åkstyrka. Dock svag offensivt med 5 mål på 97 matcher de två senaste säsongerna i HA. Detta trots att han haft rejält med speltid i matcherna. Känns som en balansback till en mer produktiv back kollega.

 3. Bozo skriver:

  Många (en klar majoritet) av spelarna i ViK hade gjort karriärmässigt svaga säsonger fram till att allt avbröts. Att ändå komma 5:a visar på något. Andra VIK upplagor hade fått spela för kontraktet med så svaga former.

  • Musse skriver:

   Håller helt med Bozo. Även Younan hade ingen wow-säsong. SHL intresse utan konkret erbjudande känns ju nästan lite fånigt att hajpa. Han behöver spela mycket och etablera sig som en toppback i HA först. Finns en hel del att utveckla för att ta nästa steg, och potentialen att göra det finns där. Kul att han väljer att stanna och göra det här.