Nytt vasst läsarbrev med många intressanta infallsvinklar inför cupen i Tyskland: ”Spelare kommer bli missnöjda och nu har Paananen några svåra nötter att knäcka”

Thomas Paananen har haft roligare dagar, men är stor i denna svåra stund. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

5 svar

 1. Peter T skriver:

  Håller med brevskrivaren till 100%, exakt samma åsikter, och reflektioner som jag har.
  Kan nån svara på varför Salminen står till höger i PP nu?
  Vill Pannan och de andra ledarna att står till höger?
  Borde inte de spelare som fått förtroende att spela PP, själva snacka ihop sig om var respektive spelare ska ha sin utgångspunkt??

 2. Musse skriver:

  Bästa läsarbrevet jag läst. Välskrivet och kunnigt. Håller med om det mesta, dock inte om Svensson som enligt min åsikt är en minst lika bra avslutare som Z. De gör det på olika sätt bara och ingen av dem ska styra. Sen måste ju nyförvärven också börja göra mål och det kommer säkert när de spelat in sig i laget.

 3. Pelle skriver:

  Tror inte på Paananens spelide! Blev grymt avslöjad i slutspelet mot löven!! Mot aik som förresten precis som löven tar sig ur viks pressspel genom att spela in pucken framför eget mål,ser alldeles för enkelt ut.

 4. Pelle skriver:

  Man har ju värvat Lindelöf som offensiv back, och en frisk Jansson har ett grymt skott. Samtidigt har inte DG visat mer offensivt än typ Tornberg och Roe, som ju annars var ett defensivt mycket fint backpar förra året.
  Nu är det dags för Paananen att spela laget på ett optimalt sätt, annars blir han aldrig en topptränare.

 5. PatrikH skriver:

  Kan inget annat än att helt hålla med om denna analys och dess slutsatser. Utfallet bestäms av Paananens förmåga att motivera och förklara för Gunnarsson och Svensson varför de inte får spela PP.