Ordförande Pär Södergren om att restaurangen på Rocklundaområdet går i konkurs: ”Vi har redan kontakt med olika intressenter som har hört av sig och även partners inom restaurangbranschen”

6 svar

 1. Martin skriver:

  Det finns potential, men krävs investering att göra en ordentlig antingen restaurang eller sportbar. 33cl Mariestad på burk under pauserna, är på i Malung på EPA fest?

 2. Bra mat till hyfsade priser och bra service är ett måste skriver:

  Jag tror att den person / företagarfamilj som kan få ordning på restaurangen i ABB är storsponsorn Lars Forslund som redan driver 2 – 3 restauranger tillsammans med sin son i staden samt bostadsbolaget Harry Berglund, LF-invest, HJT-städ och HJT-service tillsammans med sin dotter. Han är en driven företagare som garanterat kan få ordning på ” torpet ” i ABB-arena

 3. Satsa på service och god mat skriver:

  Att som restaurangägare bara sitta och vänta på kunderna funkar inte i dagens mördande konkurens då det finns ett massivt utbud och så covid 19 på det. Tänka nytt som exempelvis utkörning av matlådor / dagens rätt till företag och hem måste vara prio 1, två rätter att välja på till hyfsat pris max 90 kronor det är framtiden. Vet att det finns ett ställe centralt i Västerås som man kan hämta lunchlådor för 50: st. Det är det billigaste stället i stan vad jag vet

 4. Peter skriver:

  Anton känns ju som en del av VIK. Vill se honom kvar.

 5. Ola skriver:

  Håller med Bozo!

 6. Bozo skriver:

  Behöver inte enbart vara negativt med denna förändring. Utbudet har varit lite si och så. Man har fått uppfattningen att de smäller upp restaurangen inför varje match, lite som på en festival men utan festivalkänsla. Sedan svårt att driva en restaurang på Rocklunda, inte många boende i närheten. Kanske man skulle satsa på food trucks vid match. Slakteriet har ju gjort det bra och Coppersmith har ju börja testa det. Låt någon sådan aktör ta hand om det, då blir det intressant.