Paananen om nye Skiöld och rollfördelningen: “Tänkt att leda en av våra femmor”

Senast in i lagbygget är alltså Johan Skiöld. 27-åringen beskrivs som en center men verkade mest gå vänsterytter bredvid Jesper Hoel och Kjetil Martinssen i Manglerud. Hittade en mycket vacker framspelning signerad Skiöld här (1:54 in av #21 Skiöld från kanten). Fint mål här också mot Stjernen också, 1:00 in, styr även in en puck senare.

Norska ligan kan annars vara ojämn, såg att någon match slutade typ 16-0 för något år sedan, vilket kan blåsa upp statistiken. Men faktum är att Skiöld exempelvis gjorde hattrick (3+1) mot kvartsfinallaget Vålerengen och dessutom själv spelade i ett bottenlag, som inte öste in mål mot superjumbon Kongsvinger.

***

– Johan är tänkt att leda en av våra femmor, säger tränaren Thomas Paananen till bloggen. Han har rätt ålder och har fortfarande ett driv till att vilja utvecklas ännu mer.

– Det är en spelskicklig och poängstark spelare som är center i grunden men även användbar som ytterforward. Det är dock som center vi tänkt använda honom.

Det verkar bli många som troligen vill spela power play i vinter, hur löser du det?

– Det finns inga givna platser eller roller i vårt lag till en början. Alla spelare kommer att få chansen att visa vilken roll man vill ha. Det är så jag bygger mina lag och det tänker jag fortsätta med.

– Likna vårt lag med ett tåg där dörrarna både mot loket och till den sista vagnen alltid är öppna. På det sättet skapar vi rätt sort av konkurrens. Alla kommer att få chansen att visa vart de vill och ska spela i slutändan. Ska vi nå våra mål så behöver vi alla spelare.

– Mitt och Zätas jobb är att hitta de bästa sidorna ur varje individ. Zäta har gjort ett fantastiskt jobb med de nyförvärv som han har lyckats landa. Jag är riktigt laddad att få börja jobba och dra igång säsongen, menar VIK-coachen.

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapTW:
s:404:"a:1:{i:0;a:11:{s:2:"do";s:1:"1";s:9:"msgFormat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"882543610822000640";s:7:"postURL";s:59:"https://twitter.com/VIKFanCentral/status/882543610822000640";s:5:"pDate";s:19:"2017-07-05 10:16:08";}}";

Tweets

Thomas Melin - AvatarThomasMelin8Thomas Melin

RT @ThomasMelin8: @C4bastion @max__xths @VIKFanCentral @LennartGotlin stora HA-genombrott skulle komma 21-22 i KIK. Men tji fick jag=Molldé…

SvaraRetweetFavorit
Thomas Melin - AvatarThomasMelin8Thomas Melin

RT @ThomasMelin8: @C4bastion @max__xths @VIKFanCentral @LennartGotlin Trodde o hoppades då att Lusths mentorskap skulle leda till liknande…

SvaraRetweetFavorit
Thomas Melin - AvatarThomasMelin8Thomas Melin

RT @ThomasMelin8: @C4bastion @max__xths @VIKFanCentral @LennartGotlin Ja, under Lusths mentorskap hade Joel Persson en (poäng)magnifik KIK-…

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto