Paananen om stjärnsmällen mot Brynäs & lite om marknaden

VIK J20 har inlett strålande. Därför var det nog många som inte trodde sina ögon då Thomas Paananens grabbar föll med 3-12 hemma mot Brynäs senast.

– Det blev en match där allt blev fel, säger Paanenen till bloggen. Jag tycker Brynäs är ett väldigt bra lag med massor av bra spelare men så mycket som de gjorde i lördags ska det verkligen inte skilja.

– Jag som huvudansvarig får ta på mig detta och jag ska jobba natt och dag under veckan för att vi ska studsa tillbaka. Jag tycker det är viktigt att man lär sig hantera detta på det bra sätt och står upp för sina handlingar, för det är ju lätt att vara ledare och spelare när allt bara flyter på.

– Vi ska bara prata om vad vi ska göra, det andra är helt ointressant. Nästa helg ska vi vara med och tävla igen. Det kan jag lova. Planet lyfter alltid i motvind, menar Thomas Paananen.

***

För A-laget väntar en relativt lugn matchvecka. Hemma mot Mora på onsdag och borta mot Västervik på lördag.

Hittills har VIK förlorat mot ettan, sjuan, åttan och elvan i tabellen. Mora är faktiskt bara 12:a. Dock lite tidigt att se tendenser.

***

Det går nog att börja fynda ganska bra på marknaden nu. Man kan få en förmodat riktigt bra, i Europa beprövad, offensiv spelare för drygt 500 000 kronor i totalkostnad vad jag hört, motsvarande cirka 30 000 Euro netto till spelaren.

Dock troligen inte utan någon svaghet i den prisklassen.