Plötsligt totalras efter bra VIK-start borta i Tingsryd

Tungt värre efter stort ras. FOTO: RUNE ÅHLÉN

10 svar

 1. Vimmerbyarn skriver:

  Mikael:Jag kan förvisso hålla med om att det uppenbarligen fattas offensiv kompetens i laget eftersom man gör så pass lite mål. Så det kommer förmodligen att hjälpa med något eller några nyförvärv. Men om man i defensiven släppt in 3 mål på senaste tre matcherna, men plötsligt släpper in sex på 30 minuter, vill åtminstone jag få det till att det är nästan uteslutande psykologiskt. Sedan håller jag med om att fler gjorda mål frammåt naturligtvis kommer stärka laget. Allt går ju hand i hand. Men att fler mål framåt, löser de svaga tävlingsnerverna, tror jag inte på. Kan man förstärka laget med 1-2 forwards samt börja jobba med mental träning värd namnet, finns det hopp för denna klubb.

 2. Vimmerbyarn skriver:

  Mikael: Tack för ditt svar. =)

 3. Gunnar H skriver:

  Tufft det här, 25,28,29 som var heta i tisdags spelar 0-4…va trodde dom, att nåt ska gå lätt eller!!!
  66 gör tre byten o spelar 0-2…låt han gå ner o köra med J20, skulle göra honom gott.
  59 o 26 spelar -3, de bästa floppar denna match.
  Var ju helt ok fram till 2-1…

 4. Gurkan 63 skriver:

  Ingen förväntar sig att vik ska vinna resterande matcher.
  Men raset ikväll i ett sådant utsatt läge som vik befinner sig i är inte ok ,säger mera om hur laget mår just nu. Lär av misstagen och gör det bättre nästa match. Nu såg inte jag matchen men Lundberg hadde nog inte din bästa kväll, men det är i sådanna hära matcher som vik måste ha någon dom går in och gör något speciellt , och det finns tyvär inte i vik… Nya tag på Måndag och läget kan inte sitta och vänta på någon frällsare utan det är kollektivet dom måste göra jobbet tillsammans…

  • Viksupport skriver:

   Något hände i andra tyvärr. Men i tredje ger vi oss aldrig vi både kontrar och får lägen, det ser jag som positivt, med tanke på självförtoende. Glöm den här matchen. Hade vi haft någon ”målgörare” i dem lägen så hade de nog gått bättre, tror absolut att nyförvärv kommer hjälpa 🙂

 5. Vimmerbyarn skriver:

  Micke: Läs mitt inlägg på burken kl 22.38 ikväll. I nuvarande läge, kan inga nyförvärv i världen rädda oss från ettan.

  • Viksupport skriver:

   Hej! Vi kollade inte på samma match! Vi hade övertaget i första. Något hände i andra tyvärr. Men i tredje ger vi oss aldrig vi både kontrar och får lägen, det ser jag som positivt. Glöm den här matchen.

   • Marko skriver:

    Håller med. Glöm detta och ta 3 nästa match.
    Verkligen bra om man kan få in hela 3 förstärkningar, tror att så pass många ger laget en ordentlig skjuts framåt. Sen gäller det ju att hitta de också. Är fortsatt sugen på att få hem Jacobsson från Finland på ett lån samt två forwards från Kookoo. Josh Green samt hans forwardskompis Kai Kantola. Snittvikten på de tre ligger väl på +90kg och längden 1,90 Kantolas svaghet är väl skridskoåkningen men han är bra i övrigt. Problemet är väl att Kookoo fortsatt kämpar för att nå slutspel och VIK behöver spelarna direkt. Jag tror iaf på att försöka hitta 2 spelare från samma lag el tom kedja som är samspelta men det är möjligen orealistiskt.

  • Mikael Norén skriver:

   Vimmerbyarn, jag håller inte med. Hade laget haft någon målskytt i första perioden kunde det ha slutat annorlunda. Marginalerna är små, ett mål hit eller dit spelar stor roll, och har man någon som kan producera får man oftare marginalerna med istället för mot sig och man får självförtroende och bollen i rullning åt rätt håll. Laget saknar uppenbart offensiv kraft, samt någon back som kan ge stadga där bak.