Sämsta tänkbara julavslutning då Williams skadades och brandskattat VIK förlorade mot Djurgården

4 svar

 1. Rotkiv skriver:

  En pajasmatch. Kunde väl inte bli annat när influensan slagit till i truppen och de som klev ut på isen inte var beredda att kämpa och offra sig. Dessutom mottagna och ”peppade” av hemmastås totala tystnad, där fanns inte många fans den här kvällen. Visserligen protesterar jag gärna mot SHL-idéerna men inte på bekostnad av att heja fram det lag jag stöder. Synd att även Legin tog på sig pajasstruten och så kom då tyvärr även Franssons första riktigt usla framträdande.
  Matchen avgjordes på isen – inte av flisen.

 2. Marko skriver:

  Kenneth Bergqvist ja… Alltså nu måste ju Fagervall och Co börja inse att han inte har vad som krävs för en producerande roll överhuvudtaget! Det är smått PINSAMT att se hur han går in i närkamper när han verkligen har chans att smälla på. Knappt styrfart på karln när han ska tacklas, utan det blir någon sorts halvknuff där han 9 av 10 gånger nästan ramlar själv.. Där är mitt tålamod HELT slut. VIK har inte plats för någon som ser ut som om han vore ute med familjen och gled runt på Mälarens isar en solig vinterdag..

 3. fredrik skriver:

  Tycker Boltshauser var bra när han kom in, kan absolut inte lastas för målet.. Gjorde några fina räddningar mot slutet också! Hoppas han får stå mer nu, så Fransson kan komma tillbaka till fin form!

 4. fredrik skriver:

  Tycker Ljunggren såg riktigt bra ut, Brome med sin fart också! Fransson ser VÄLDIGT sliten ut…. Sen kan vi konstatera att utan förstakedjan hade vi inget att säga till om på offensiv planhalva… Inte bra att bli manglade såhär på hemmaplan heller, Dif var faktiskt många klasser bättre idag… Menmen bara vila och ta nya tag efter jul! Hoppas på ett bättre pp då! God jul alla vikare 🙂