Scout om Tingsryds intressante Geoff Walker & ändå positiva vibbar från VIK-ledningen?

Tingsryd har värvat mycket intressante forwarden Geoff Walker som har gjort bra med poäng i både AHL och ECHL. Talade med en NHL-scout om den store forwarden:

– Har helt okey skills och styrka, skulle kunna vara en powerforward. Men har haft lite svårt att komma i fysisk toppform.

– Ett tyskt lag hade Walker på tryout för ett tag sedan. Dök upp i förbättringsbar form och tre veckor senare hade han bara har förlorat cirka 1 eller 2 kg. Skulle behöva vässa sin fys lite för att leva upp till sin fina potential.

***

VIK:s ordförande uppdaterade oss på VIK.se nyligen. Måste ändå säga att det borde vara lite positivt att man inte är tydligare kring vad man eventuellt behöver för att klara sig.

Hade det saknats typ 1 miljon borde man varit extremt tydlig med det va? För att ge insamlare chansen sista veckan att spurta.

2 svar

  1. randy skriver:

    Mathias Dahlström kan va en bra Goalie för er.

    //Randy

  2. Vikmaster skriver:

    Enda sen dom tillsatte Appelgren och Z som sportchefer har jag vart säker på att det skulle lösa sig med rekonstruktionen. Känns konstigt att dom skulle tillsätta två nya sportchefer, som redan börjat signa spelare, om ledningen inte var i princip 100% på att det kommer gå bra. Kan tänka mig att om insamlingar, rädda vik osv. Inte når upp till exakt belopp med insamlingar finns det nog en plan b med någon/några som kan tillföra lite slantar. Jag är inte orolig iallafall 🙂 HA 16/17 here we come.