Serieledare och Bromé dagen efter Karlskoga & Tessier en ny Harkins för Rögle?

FOTO: RUNE ÅHLÉN FOTOBLOGG

Efter att Rögle besegrade Karlskrona med 4-2 på torsdagskvällen innebar det att VIK nu är serieledare, på riktigt. Rögle känns annars på gång. Skönt att ha dem på behörigt avstånd.

En spelare i RBK som verkligen växt är den lille snidaren Kelsey Tessier. Trots den halvrassliga skridskoåkningen är den lille centern stor i tekningarna och i spelet. 4-2-målet visar vad en tekningsspecialist kan åstadkomma. Känns mycket Brett Harkins över Tessier.

Se upp för Rögle!

***

Centralen fick byta några ord med Mathias Bromé som efter 22 mållösa matcher nu gjort tre mål på de fyra senaste matcherna.

– Det var en mycket bra bortamatch. Vi genomför matchen kanon och hämtar hem 3 poäng. Underbart! Matchen kändes kanon, vi fick bra tryck i anfallszon och bra snurr.

Berätta om målen!

– På första skjuter “Bengan” (Rasmus Bengtsson) på mål tror jag. Jag får med mig den och går runt köksvägen och sätter den.

– På andra går Williams med pucken på kanten och jag går på mål bara och håller klubban i isen. Man vet att man kommer få den på bladet så det är bara hålla ner klubban och styra in 2-1.

– Det känns bra annars, jag har kommit in fint i spelet. Jag vill alltid bli bättre på allt, avslutar Bromé som sett till att VIK även denna säsong fått fram minst ett riktigt bra ung forward.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:95:"http://31.media.tumblr.com/93ed9a65c5730875e761562d5c80b8f6/tumblr_n06j3qHlQo1rz48fvo1_1280.jpg";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Mika Oikarinen - AvatarOikarinenMikaMika Oikarinen

@ErikGthberg @vasterasik @VIKFanCentral Plötsligt vaknade vi i andra perren, visade verkligen jävlar anamma, in i h… https://t.co/0AKqYKmMjn

SvaraRetweetFavorit
Erik Göthberg - AvatarErikGthbergErik Göthberg

@philipsunell @vasterasik @VIKFanCentral Absolut. J G är med på topplistan.

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto