Silly: Henrik Hetta: ”Brorsan har snackat upp VIK mycket” & Oskarshamns kvalhjälte gissningsvis hetaste spåret

Henrik Hetta (här i Malmö) saknar tiderna med publik. ARKIVFOTO: RUNE ÅHLEN

10 svar

 1. Marko skriver:

  Anser som vanligt att detta forum är jäkligt bra och vill själv inte ha någon förändring. Det är bra att det kikas lite på andra lag också och vad som händer där även om VIK är huvudprioritet.

 2. Pelle skriver:

  Tycker bloggen är 10/10 och skulle inte vilja ändra nåt. Risken med ett forum är att det slutar som VIKs forum på FB, dvs hälften av kommentarerna kan antingen inte stava för 5öre eller skriver rent skräp.

  • Musse skriver:

   Håller med dig Pelle. Precis den FB gruppen jag syftade på i mitt tidigare inlägg. Blir det ett liknande forum kommer nog många sluta följa bloggen.

 3. Icing skriver:

  Ja…. som det är nu ser man bara antal kommentarer till senaste inlägget… kanske ändra så senaste kommenterat inlägg hamnar högst upp och antal kommentarer synliga på alla inlägg för att se vad som är hett…

  • Pelle skriver:

   På datorn så ser man de senaste inläggen till höger om jag uppfattat rätt. Men den funktionen syns inte i mobilen.

   För övrigt trivs jag bra med hur det fungerar härinne. Man kommenterar om man önskar. Och sen väntar man med spänning på nästa artikel.

 4. Freddan skriver:

  Tror det kan vara en bra idé. Men säkra isf att den är on-topic så den inte far iväg till någon allmän klagomur över samhällsutvecklingen.

  Den kan ju vara nog så bekymmersam men för många av oss är hockeyn nog en liten ”ventil” där man kan rensa tankarna från allt annat allvarligt i vardagen.

  Tyvärr innebär det nog en hel del jobb att hålla ett forum rent från övertramp och spam osv.

 5. Gurkan63 skriver:

  Berätta lite mera hur du har tänkt ?

  • Mikael Norén skriver:

   Gurkan63, gällande diskussionsforum känner jag att många kloka kommenterar artiklar, men så fort en ny artikel kommer dör ju diskussionen ut lite…

   • Gurkan63 skriver:

    Du har helt rätt i det . Har precis som du funderat Hur det blir så ?? Jag personligen tror att du kanske kommer ut med nytt för fort ; vad tror du ? Det blir svårt att vara alla till lags . Kan folk bli mätta när det kommer för mycket , vad tror du ? Klura lite på det.

   • Musse skriver:

    När jag väger för och nackdelar så föredrar jag att behålla den som den är. Gillar att du kommer med intressant info relativt ofta. Tycker att det finns en hel del kloka kommentarer där alla inte håller med dig i din analys men är ofta relevanta och kunniga. Sen blir det mycket tröttsamt skräp, som sparka Pannan, Z är värdelös, Bulan är en svikare som väljer SHL. Sätt in en femma juniorer (när man troligen aldrig varit nere och sett juniorerna spela). Då är det ganska skönt att diskussionerna dör ut…….