Silly inför deadline: Lite rykten om Ingman i Brynäs, Bernhardt (ex Djurgården) men tunn marknad då Finland & Tyskland skjutit fram gränsen

Det ska finnas intresse från flera HA-lag, högst troligen också VIK, för Josef Ingman. Men Brynäs vägrar just nu släppa enligt uppgifter.

David Bernhardt i Saipa är en back född 1997 (en årgång Z gillar för övrigt…) med fina meriter redan. Men där ska också det meddelats till HA-lag att det inte är aktuellt med övergång, så även där har högst sannolikt VIK också kickat på däcken som man säger i Nordamerika.

Är annars extremt tunt på marknaden – flera sportchefer i både HA och SHL ska säga ungefär samma sak. Normalt sätt släpper klubbar i Finland och Tyskland spelare nu. Men de har enligt uppgift flyttat fram transferstoppet till 29/2. Vilket verkligen försvårar.

Men än har inte VIK gett upp backjakten och vad jag förstår är VIK ganska aktiva på marknaden. Som många andra.

Ett alternativ kan ju också vara att kolla med andra allsvenska lag för att eventuellt ta över kontrakt från klubbar med lite sämre ekonomi. Frågan är vilka klubbar det kan vara?

8 svar

 1. Kalle skriver:

  Har hållit koll på Markus Persson under säsongen. Har producerat riktigt bra i ettan och undrat varför han inte spelar i allsvenskan eller varför man inte har hört nå snack om honom. Nu såg precis att han gick till Modo.

  • Mathias skriver:

   Jag har sagt det i två år nu att han måste få chansen igen, kul att han fick den tillslut. Han har ju producerat helt galet i Borlänge

  • Håkan skriver:

   Kommer inte orka i HA .Måste jobba åt båda hållen inte hans starka sida. Tur att Z inte tog hit han.

   • Mathias skriver:

    Nej kanske inte, ska iallafall bli kul att följa då han helt klart är värd chansen imo

  • Bozo skriver:

   Har MODO tappat det helt? Känns som oss när vi åkte ut, bara det att de har pengar att spendera fortfarande. Men visst man kanske behöver större spelare om man inte ska bli förtidspensionär i ett direktkval med Väsby.

 2. OLLI skriver:

  Belov klar för Löven, vet inte om VIK var intresserade eller inte men vi verkar ligga en bit ner i hierarkin.

  Om man ska hitta något som talar för VIK nu under resten av säsongen är att vi kan smyga lite under radarn då vi inte är med i någon kapplöpning med Löven, TImrå mfl som hugger på allt. Är inte direkt avundsjuk på Lövens tränare som varje vecka får in nya spelare i laget. Tror nästan att det blir det som kommer att bli deras fall i slutändan.

  • Mattias skriver:

   Tror inte det är bra att börja med 22spelare och sedan ta in 10 spelare till. Då har inte sportchefen gjort ett bra jobb från början.

 3. Pelle skriver:

  AIS släpper Belov enligt VLT, men han är ju en defensiv back i första hand. Men en bra sådan.