Silly: Kevin Mitchell och även Alexander Deilert ute ur VIK-bilden?

Det har ryktats om att NJ har tittat på Kevin Mitchell (skrev nyligen på för Graz) och även Alexander Deilert. Nu skriver MrMadhawk.se att Deilert troligen hamnar i Mora och att det av någon anledning inte blir VIK.

Antingen är ovanstående ett tecken på att NJ har betydligt mindre pengar än vi förmodar, eller att NJ verkligen vill försöka på en ännu mer meriterad back än Mitchell/Deilert.

VIK-fansen hoppas innerligen på det sistnämnda.

***

Samtidigt finns Västeråssonen David Lidström på marknaden och NJ ska ha talat med agenten enligt VLT.se. Lidström är bra men kanske inte den rutinerade toppback som Filander önskade som ”pappaback”. Om Lidström anländer öppnar det nog för ytterligare ett bra namn.

Frågan är vad som är bäst, två backar med potential i David Lidströms kaliber eller en ”stjärnback”?

5 svar

 1. Jocke-Oslo skriver:

  Mako kan inte alls kænna igen mig eller hålla med i det du sæger. Vik ær en vælskøt och sund førening , Dom håller hårt i ekonomin och riskerar ingenting genom att værva dyra spelare dom egentligen inte har råd med. Och det om något ær ett bra tecken. Att deilert valde Mora istællet før vik kan vi bara spekulera i vad det ær , Kan ha något med att gøra att han spelar dær førut? Det vet vi inte. Att NJ inte bara værvar før att værva ær nog ett bra tecken , Att han tørs ha lite is i magen kan vara en bra sak , før fram till nu har det varit spelarens marknad , Efter semestern børjar det mer bli klubbens marknad och då kan vi helt plutsligt kanske ha råd med en jævla bra lirare som krævde før mycket innan semestern men børjar gå ned i pris då sæsongen nærmar sig! Is i magen och inte ta in någon som inte passar in i lagbygget ær bra gjort av NJ . Vi har redan en jævla bra grundtrupp med en del rutinerade namn , Urbas , lihagen och JW och cook kan bli riktigt bra på allsvensk nivå kan jag tænka mig. Spetsværvningar ska till och då ær jag glad att NJ har is i magen och væntar in den rætta spelaren som passar in i lagbygget och inte 1 meriterad spelare som inte passar in , før det vet vi ju hur det brukar sluta. Och givetvis blir man besviken nær vi inte går upp men att sæga att klubben gjort det skitdåligt och går och klappar varandra i ryggen før det ær ju inte riktigt sant. Sista 5 åren har vi år efter år tagit oss lite længre æn året innan och førra året en 1 plats i serien , att vi inte nåde hela vægen ær trist. det lærde vi något av och dærav så værvar NJ inte in någon bara før att værva i år utan væntar in den spelaren som passar in på just den position och med viks spelide. Så kom igen alla vikare ha lite tålamod! Jag føljer vik i vilken serie dom en spelar kan jag sæga! trist att dom inte gick upp ja , sørjt fram till midsommar nu ær det nya tag! Ser heldre vik spela i Allsvenskan æn att riskera att gå i konkurs eller sælja gatsten før ett køplag! Så går vi upp nær vi går upp! Forza gulsvart!

 2. Fredrik Angebrand skriver:

  ”Tålamod är en dygd.” Jag känner inte någon oro – bara förväntan.

 3. Bonzon skriver:

  Nä Mako, det är nog bara du…

 4. Mako skriver:

  Nån mer än jag som tycker VIK mer och mer framstår som ett uselt skämt? Jag har helt förlorat tålamodet och orkar fan inte bry mig mer! Orkar inte bli bespottad mer eftersom jag ”bara” är supporter sen 1987. Har du inte ett företag som plöjer ner mängder med pengar i föreningen så kommer dom inte så mycket som spotta på dig om du brann! VIK är på väg att göra en Saab… Inte ett dugg konstigt att VIK inte lyckas få mer folk och framför allt nya människor att gå på hockey! Anlita nån som kan marknadsföra föreningen så det blir drag runt de hela. Idag finns för många idrotter i Västerås som ”stjäl” publik och då gäller det att ARBETA HÅRDARE! Men det kommer inte hända för VIK är för jävla upptagna av att gå runt och ge varandra ryggdunkar och tro att dom är bäst i världen! Detta är en rejäl jävla känga till föreningen, jag vet de, men det är fan dax att tagga till nu!! Det är fler än jag som börjar ledsna på det här.

  F.Ö… Är det så att VIK ”förlora” Deilert till Mora för att dom bjöd bättre så är det läge att vara riktigt orolig. Tror inte NJ fick en enda spänn att handla för här sist..

 5. Izzy skriver:

  Det verkar som om VIK inte har så bra rykte.
  Knappast bara pengar som gör att Deilert väljer att flytta till Mora.