Silly: Mer From med highlights och djupare koll på siffrorna DEL, men närheten till Danmark blir svår jmf. Kristianstad & scout om Collberg som är ny i Karlskoga

Mathias From, här i AIK 18/19. FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Pelle skriver:

  Supersnyggt mål av From.

  • Bozo skriver:

   Gör han 1+1 bara för det. Om han skulle komma så är det nog en top6 det blir hos VIK oxå. Han skulle lätt flytta ner Lill-Z till tredje där han hör hemma.

   • Musse skriver:

    Håller med Bozo. Har lite svårt att förstå att bloggen håller Lill-Z i en förstalina???
    Han har mycket att bevisa efter två ganska bleka säsonger. Bör börja längre ner och får isf visa att han förtjänar en plats högre upp. Inga bra signaler i gruppen annars, alltid känsligt med en pappa som tränare eller sportchef om du inte är en superstjärna.

    • Mikael Norén skriver:

     Musse och Bozo: Vill man ha (vilket i alla fall jag verkligen vill) en rightare i varje offensiv kedja – då är det bara att välja på Lavoie, Z eller ev. From. Det är inte alls lätt, men Zäta tror jag har störst behov/potential av en bra omgivning, och då kan det åter bli 25 mål och 50 poäng, där jag tror Fryck och Svensson kan ta fram många puckar till Zäta.

     Lavoie är mer av en playmaker som kan duka upp för Lunsjö/Rauchenwald, och tror Z har störst behov/potential med den bästa centern, vilket på förhand är Frycklund. Och From har trots allt bara gjort 25 poäng som mest en seniorsäsong och får börja i en tredje och PP2 i min värld. Men From kan nog samtidigt explodera och bli en given spelare för en förstakedja.

     Det är inte lätt. Hur ser era kedjor ut?

     • Musse skriver:

      Micke: Jag tror Lavoie passar bättre där om han nu är mer en playmaker då Svensson är mer en avslutare. Är lite osäker på vad de senaste åren gjort med Frycklund. Är inte helt säker på att han är vår förstecenter, Kanske bättre att inte lägga för mycket press i början utan låta honom hitta tillbaka till det självförtroende han hade när han lämnade. Han har nog en bra lekkamrat i Lunsjö, kan nog snurra friskt i anfallszonen.

      Så här skulle nog jag ha startat laget.

      Lavoie. Rauchenwald. Svensson

      From. Frycklund. Lunsjö

      Zäta. Karlsson. Bergman

      Johansson. Skedung. Wikman

      Kangas blir en joker beroende på hur han utvecklas i sommar.