Silly: Potentiell nyckelforward ska vara klar eller ytterst nära förlängning och flera förlängningar lär snart regna in

Lunsjö var bäst mot Brynäs och insatsen kryddades av ett drömmål. FOTO: RUNE ÅHLÉN

4 svar

 1. Bozo skriver:

  Något som inte kom upp i intervjun med Jansson är hur länge han gick småskadad/sliten. Var besviken på hans spel andra halvan av grundserien, efter uppenbart hårt matchande. Sedan visade det sig att han var i så dåligt skick att han behövde vila i flera matcher. När han kom tillbaka kände man igen honom igen från spelet under hösten. Kanske en lärdom för Paananen oxå, att vila spelare direkt när signalerna syns.

  • Pelle skriver:

   Nu var det så många sjuka och skadade backar under en en lång period så det fanns väl inte så mycket val. Matchen i Karlskoga tex slutfördes med fyra backar.

   • Bozo skriver:

    Javisst. Det som hade varit intressant att höra mer ingående om hans upplevelse. Från sidan var det uppenbart att han var rejält sliten. Läxan måste vara att det är bättre att slänga in Köping-killar (som ansluter vid bussen) i sådana lägen istället för att börja matchen med en normalt tongivande spelare som inte orkar medverka.

    Men hoppas både Z och tränarna lärde sig något. Trots att det var en period i Ettan som vara skadedrabbad så har ju både Z och Paananen uttalat sig att det som de upplevde denna säsong var en helt ny upplevelse.

 2. PatrikH skriver:

  Viktigaste förlängningar som jag ser det är Jimmie Jansson och Sebastian Benker, sedan tror jag Bergman har betydligt mer att visa upp. Även Younan och J Johansson vore fint att få behålla!