Silly: Scout om Asplövens Colin Long som NJ tidigare tittade på & McGrath lämnar Oskarshamn

I brist på VIK-nyheter får vi fortsätta titta på de andra lagens nyförvärv. Asplöven laddade upp rejält med meriterade Colin Long, en spelare som NJ enligt uppgifter gav ett kontraktsförslag till för några år sedan. MrMadhawk.se avslöjade detta för någon dag sedan.

Uppenbarligen har NJ:s intresse svalnat för den tidigare stortalangen. Kanske beroende på hjärnskakningshistoriken som en scout nämner som Centralen talat med:

– Skicklig spelare med bra händer, men inte överdrivet tävlingsinriktad. Verkar hålla igen lite, kanske beroende på att nästa eventuella hjärnskakning kan bli hans sista i spelarkarriären. Krefeld köpte ut honom.

– Skridskoåkningen är fin, offensivt spelsinne är bra, defensivt spelsinne inte så bra. Begåvad kille med “big-time” hjärnskakningsproblem.

– När Düsseldorf tog honom till DEL led han fortfarande av hjärnskakning och de använde honom som en assisterande tränare i stället. Jag vet inte om han kan hålla en hel säsong, undrar denna initierade källa avslutningsvis.

***

Evan McGrath, som Centralen var först med att avslöja fanns på marknaden trots kontrakt med Oskarshamn, hamnar nu i den schweiziska andraligan i Thurgau som MrMadhawk.se tidigare avslöjat.

Spelare som McGrath och David Lundbohm visar hur snabbt man kan tappa liret på typ bara en halv säsong. Det är inte lätt att vara sportchef och bedöma färskvaran i spelarnas driv/skills…

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Mackan - AvatarkonstprojektetMackan

@Danneunplugged NJ hade verkligen kul med våra pengar.. Williams hade väl nå liknande också tror jag VIKfancentral skrev ocksö

SvaraRetweetFavorit
VästeråsSporten - AvatarVSportenVästeråsSporten

@VIKFanCentral Lite en in, en ut?

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@VSporten Utveckla, är för seg att hänga med! ;-)

SvaraRetweetFavorit
VästeråsSporten - AvatarVSportenVästeråsSporten

@VIKFanCentral Behövs inte ett snille här va. Svaret står ju skrivet 😉

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto