Silly: Var hamnar Bastiansen & Vita Hästen värvar den bättre av Donatibröderna?

Anders Bastiansen har varit ute ett tag på marknaden nu. Den store och starke norrmannen spelade för Niklas Johansson i Arboga 2004/05.

Bastiansen skulle ge VIK lite efterlängtad fysik. Dessutom kan 34-åringen blixtra till offensivt och gjorde bland ett riktigt fint solomål mot Skellefteå i slutspelet. Men enligt goda källor ryktas Bastiansen till Österrike och EBEL-ligan. Ska dock vara lite frågetecken om hur sliten 34-åringen är i kroppen.

***

Vita Hästen har gjort klart med Justin Donati. Var brorsan Tyler hamnar är oklart. Enligt expertkällor är Justin den bättre av de två både på och vid sidan av isen.

Mycket bra i powerplay ska båda bröderna vara. Men ingen av tvillingarna ska ha något defensivtänk eller gilla att bli tacklade. Blir mycket spännande att följa…

***

Enligt lite rykten på stan kan något hända i slutet på denna månad för VIK gällande silly. Kan vara så att NJ lagt i en växel att jaga backar som kanske börjar få sämre vibbar i Nordamerika.

Men vi får hålla förväntningarna rimliga på vad NJ kan ha råd med. När en sådan back som Cade Fairchild, som lirade lite i gärdgårdsligan (nåja) ECHL ifjol, får ett KHL-kontrakt är det svårt att matcha och det visar att efterfrågan är stor på backar som kan hantera pucken.

Likaså när omtalade Ben Youds, som också harvat lite i ECHL, kräver 100 000 Euro netto. Då får nog VIK-ledningen en ihållande hicka…

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Johan Holm - AvatarJohan68HolmJohan Holm

@VIKFanCentral Känns bra att VIK gjorde rätt för sig mot Borlänge i samband med värvningen av Östman jr. Det är kla… https://t.co/rDJzGY6QOf

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@Jonisxx Ja. Det är alltid en relevant fråga då man tittar på svårbedömda ECHL.

SvaraRetweetFavorit
Jonny Ishak - AvatarJonisxxJonny Ishak

@VIKFanCentral Att han möter hockeyettan försvar

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto