Skatteverket, Tingsryds Persson nära och lite allmänt silly om Brynäs & Färjestads tränare

Enligt uppgifter ska det vara bara detaljer som återstår innan Tingsryds begåvade forward Markus Persson skriver på för VIK. Johan Bengts på P4 Västmanland har tidigare skrivit om detta på Twitter.

26-åringen beskrivs som en mycket stark avslutare med bra fysik och speluppfattning, men kanske inte den störste lagspelaren. I Tingsryd spelade Persson ofta med en playmaker och grovarbetare som gjorde att Persson kunde fokusera på den sista tredjedelen och skapa saker.

***

Viktiga besked väntar snart, kommer Skatteverket mfl. acceptera nedskrivning av skulder? Ursäkta min okunskap, men har det hänt att Skatteverket någonsin gjort det förut?

Om positivt besked erhålles där kanske vi kan se en rad nyförvärv och förlängningar poppa upp.

***

Färjestads tränare Tommy Samuelsson har varit aktuell för tyska Schwenningen och Brynäs Thomas Berglund (trots kontrakt) har ryktats vara en kandidat för Lausanne i Schweiz enligt Centralens kunskapstunga mellaneuropeiska gren.

Apropå tränare blir det högst spännande att se vem som blir Appelgrens & Zetterbergs val. Lite märkligt kanske att inte något/några namn sipprat ut?

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

4 Kommentarer

 1. Pelle

  Bonzon, varför chansa igen med en tränare som aldrig varit head coach för annat än juniorlag? Då är det väl bättre att välja någon med meriter som tex TAIF:s head coach, om han inte redan skrivit på för någon annan klubb.

 2. Bonzon

  Undrar om inte Äpplet förstaval är Hellenberg och att han,trots kontraktssituationen med Hästen hoppas på en lösning…
  Hellas är säkert sugen på att sluta pendla.

 3. Jimma

  Handlar det inte om att lägga upp en avbetalningsplan med skatteverket? vore skönt om någon kunde reda ut den frågan så man vet.

 4. GurkLasee

  Skulle skatteverket gå med på nedskrivning av skatteskulder torde det vara unikt i idrottsverige vad jag vet

Tweets

Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@martin_park021 @VIKFanCentral Jo, det är väl i princip en naturlag… 😄 Men då får vi ta det. Tycker ändå det är rät… https://t.co/63fSqz0Gii

SvaraRetweetFavorit
Martin - Avatarmartin_park021Martin

@SeClaes @VIKFanCentral Sedan gammalt att han hänger game winning goal i tredje mot VIK 4min in i tredje! Fälth gjo… https://t.co/PpTJSjLwcp

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Kapten Jimmie Jansson om träning och annat efter första dagen på is: "Mer på allvar nu med den tydligare riktlinjen… https://t.co/jy5jw6IJo2

SvaraRetweetFavorit
Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@VIKFanCentral Jag tycker det var helt rätt att gå skilda vägar. Tyckte det stannade av senaste säsongen så ett mil… https://t.co/KsbYEWa8pK

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto