Smotherman till Sverige trots allt – men inte VIK: ”Inväntar svar från spelare”

Omskrivne Jordan Smotherman ska enligt sitt eget Instagram tillbaka till Sverige. I höstas hörde jag från kanonkälla att han ville till Europa. Före jul hade han sagt att han ville stanna i USA då bland andra Andreas Appelgren sonderade terrängen.

Men det är inte VIK enligt bra källa. Återstår att vem som kapar till sig forwarden med målgaranti i Allsvenskan. Eller om det blir SHL.

Andreas Appelgren ”inväntar lite svar” från spelare. Spännande tider särskilt nu när VIK fått kontakt i tabellen, samtidigt som laget skriker efter förstärkningar för att få lite mer offensiv.

4 svar

 1. Gurkan 63 skriver:

  Smoterhman klar för Modo, och Modo har tydligen fått loss lite pengar ca två miljoner enligt Mrmadhawk..

 2. Jönson skriver:

  Småland!

 3. Marko skriver:

  Ja, vi får hoppas att det blir fina förstärkningar. Appelgren fixar nog fram någon inom kort. Såg på mrmadhawk att Henrion ( han som var duktig i Asplöven) troligen sticker till Tyskland, han hade nog varit ett intressant namn för VIK men möjligen hade han också varit för dyr.
  Såg också att Mishat Fahrutinovs son Marat rörde på sig i landet borta i öster. Synd att han inte håller pappans klass för då hade väl VIK fixat hit honom. Vet inte vilken klass VHL håller men säkerligen allsvenskan iaf.