Soppan kring Leksand, Modo och Hellkvist får nog många VIK:are att uppskatta Paananen mer och undra hur länge han stannar & mer från Frölunda om Berglund

Bilder från avancemanget från Ettan vi aldrig tröttnar på med Zäta och Paananen. Duon kunde aldrig översätta den magin till SHL-jubel. FOTO: RUNE ÅHLÉN

3 svar

 1. Lson skriver:

  Bygg en ny multiarena på marken i hamnen där Lantmännen är nu eller på andra sidan Kungsängsgatan vid friidrottshallen. Bygg samtidigt en ny friidrottsarena ihop med ishockeyarenan. Även nya kontor till företagare bör byggas i anslutning till arenan. Detta skulle sätta Västerås på kartan. En modern central multiarena vid hamnområdet vore ett lyft för hela Västerås.

 2. Bozo skriver:

  Om nu inte småföretagen (hjältarna som stödjer VIK) i Västerås kan ställa upp med spons så borde vi löneslavar med trygga jobb kunna ställa upp för Paananen och ge honom ett riktigt lag. Tror generellt att Västeråsare riskerar sitt arbete i betydligt mindre omfattning än rikssnittet då väldigt få är anställda i mindre företag eller företag som drabbas särskilt.

 3. Bozo skriver:

  Tänk om Corona-krisen är det som gör att vi får en arena. Byggherrar som prisar in sig vilket ger lägre byggkostnader samt subventioner till byggande kan bli verklighet. Skolor m.m kommer prioriteras, men varför inte en efterlängtad Multiarena.

  Vad var egentligen tanken med ABB syd? Skulle det vara en mässhall när det inte spelas bandy? Det är inte mycket konserter där iallafall även om Västerås Rock Fest är planerad dit i år (flyttad från maj till sep).