Spelarröster efter 1-4 mot Västervik: “Vi hade kontroll på matchen och spelade bra i 30 minuter – sen lite soppatorsk”

 

Västerås har nu fyra vinster och fyra förluster under försäsongen. Detta efter att Gulsvart föll med 1-4 i Kristianstad mot Västervik. I andra perioden tappade VIK från 1-0 till 1-4, då bland annat Daniel Wahlberg i kassen kanske inte hade sin bästa kväll. Så här säger några spelare:

Jimmie Jansson (gjorde målet): “Vi öppnade matchen väldigt bra, första 30 minuterna är vi nöjda med. Sedan tycker jag vi släppte in dem lite i matchen, lite för många misstag. Klart att det kan slita lite i benen (med tätt matchande). För egen del var det min tredje match bara, så jag ska inte klaga. Vid målet hängde jag med upp i anfallet och fick en bra passning av Bergman i slottet. Sköt direkt, skönt att se den gå in. Bara att steppa upp till matchen imorgon och verkligen ge allt för att vinna den. Vila. Käka. Inget annat!”

Pontus Holmberg: “Det kändes som vi hade bra kontroll på matchen och spelade bra 30 minuter. Sen kändes det som de fick momenten och energi av sina mål. Sen kändes det som vi inte riktigt orkade komma tillbaka.”

Hampus Wallin: “Det är ett allsvenskt lag, så det är såklart ett bra motstånd. Men vi inledde bra och hade kontroll på matchen med 1-0 på tavlan efter första. I andra perioden hände något när de fick in sitt första mål. Kändes lite som att luften gick ur redan där, och så ska det inte vara, men det har vi pratat om i laget. Alla i laget har tränat hårt under sommaren så tätt matchande ska vi klara av. Såklart är det tufft med mycket matcher, men det är upp till en själv att ta hand om kroppen, så att man är pigg till matchen imorgon. Då är det dags för en vinst!”

Oscar Pettersson: “Matchen speglade att vi har haft täta matcher kan jag säga. Vi fick lite soppatorsk i andra. Men vi började bra och avslutade bra tycker jag.”

Marcus Bergman (låg bakom målet): “Vi gjorde en riktigt bra första och tio minuter in i andra. Sen fick de lite momenten sista delen i andra och vi fick svårt att stoppa blödningen. Kan bara prata för mig själv och jag känner mig bra i kroppen. Vid målet gick jag runt en back på vänstersidan, kom inte till avslut och gick runt mål och hittade in till Jimmie.”

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapTW:
s:404:"a:1:{i:0;a:11:{s:2:"do";s:1:"1";s:9:"msgFormat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"904039679363829761";s:7:"postURL";s:59:"https://twitter.com/VIKFanCentral/status/904039679363829761";s:5:"pDate";s:19:"2017-09-02 17:53:50";}}";

1 Kommentar

  1. Bonzon

    Mja…nog viker laget ner sig lite för lätt efter en kvittering. Lite som om luften går ur.

Tweets

Thomas Melin - AvatarThomasMelin8Thomas Melin

Om han håller nivån från de senaste två säsongerna har Kristianstad säkrat en riktigt bra målvakt." Slut citat från… https://t.co/tNe7zPZxm7

SvaraRetweetFavorit
Thomas Melin - AvatarThomasMelin8Thomas Melin

Har hyllat https://t.co/PID9ISOlPf o skribenten Mikael Norén. Gör det igen o citerar Norén ang. Dichow; "Kristians… https://t.co/LhWbdKIa24

SvaraRetweetFavorit
Fredrik Lund - Avatarfredriklund80Fredrik Lund

@VIKFanCentral Hon kommer att uppleva kulturkrockar deluxe

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto