Spetsarna Wikman, Zetterberg (avslutade matchen bra), Frycklund, JG & Svensson gjorde vad som behövdes mot backskickligt, alert och relativt formstarkt AIK då vissa bitvis dominerade

Lukas Zetterberg är het. FOTO: JIMMY GERDIN

3 svar

 1. Musse skriver:

  Var nog flera som inte skulle spelat igår men med tunn trupp och J20 som också hade match så blev det så. Starkt att vinna och hoppas det inte får konsekvenser när de går på för tidigt.
  Jardeskogs spel kommer behövas i slutspelet när domarna slutar ta de ”lätta” utvisningarna.
  Jag är fundersam på Jansson. Har han blivit sämre eller är laget i år så mycket bättre så han inte hänger med?
  I pp förstör han med panikavslut för att det känns som att han så gärna vill producera men det blir oftast fel. Lavoie plockades bort trots inte speciellt dåligt pp spel men Jansson vågar inte tränarna ta bort. Är det för kaptensbindeln? Skulle gärna se att de testar Roe eller Tornberg där. Är nyfiken vad du har för NP på Jansson i matchen.

  • Icing skriver:

   Håller med om #10…och det händer en del konstiga saker i egen zon… kolla vad han sysslar med när HV gör sitt första mål.. och vad skulle han ner bakom målet igår och lämna AIK#23 fri framför när gnaget jagade kvittering.

 2. gns skriver:

  Wikman är ingen spets, men oerhört glad över att laget kunde besegra ett starkt juniorbetonat AIK ikväll trots en del förkylningar.