Stentuff konkurrens då startuppställningen mot Timrå börjar utmejslas

2 svar

 1. Henke 78 skriver:

  Intressanta funderingar och frågeställningar som vanligt Micke! Jag kör en copy and paste med mitt inlägg angående detta från Gurkburken.

  Känns helt fel om Frycklund skulle bli bänkad. Han är en klart bättre spelare än Kinisjärvi. Större och starkare, var en av de absolut bästa spelarna i Gulsvart i slutet av förra säsongen. Visst kan ”andraåret” vara svårt, men han kommer göra det bra tror jag. På gränsen till ofattbart om han skulle bänkas helt.

  Kinisjärvi har gjort en bra försäsong, men det är inte riktigt samma sak som nu när det börjar på riktigt. Däremot är han absolut värd chansen han också.

  Finns åtminstone två andra alternativ:
  Ner med Söderkvist på backen, spela honom med Lindh och sätt Helmersson som 7e back. Låt Kinis centra fjärdefemman med Mårtensson/Messy.

  Alternativ 2: Bänka Bacon, som är ruskigt överskattad. Bra i sista tredjedelen av anfallszonen, men seg på skridskorna och för lat/mätt. Kinisjärvi kan gå som ytterforward.

 2. Robban skriver:

  Det är tjänstefel att ge Mårtensson en starttröja men inte Frycklund! I synnerhet när vi har så fysiska spelare i övriga kedjor!