Törs vi hoppas få se lite NHL-glans även i år?

3 svar

 1. Mikael Norén skriver:

  Marko, jag delar din oro att det är bara Lindh som känns elak i egen zon. Warg är inte ersatt. Dock är ju Frisk bra i egen zon och Mitell är bra att stöta med klubban. Vi får helt enkelt hoppas att VIK tack vara det spelskickliga försvaret får spendera lite tid i egen zon.

  Vimmerbyarn, ja, det är något skadekänsligt på backsidan. Dock är ju Hampus Larsson en supertalang att tillgå, plus Söderkvist plus Linnarud.

 2. Vimmerbyarn skriver:

  Håller med dig, Marko! Tycker dom skulle prioriterat att få hit en back ytterligare. Fördelat på forwards och backar, känns laget lite 60-40 istället för 50-50…..Men den som lever får se. …Kanske fördelningen är tillräckligt bra för att kunna nå SHL. …

 3. Marko skriver:

  Ju närmare premiären på fredag vi kommer ju mer orosmoln seglar det in på min hockeyhimmel.. Alla dessa offensiva värvningar gör att vi glömmer bort backsidan och det är där jag finner svagheter. Eller tror mig finna svagheter iaf.. Backbesättningen känns föråldrad och på gränsen till orörlig och stabbig. Visst: vi har Lindh att luta oss mot när det blåser men jag är inte övertygad. I egen zon kommer vi att få bekymmer på riktigt är min känsla!

  Hoppas att jag fel så in i helvete och att känslan jag har är nån form av premiärnervositet! Det lär vi nog få svar på vad de lider 🙂