“Stiffen” inför Björklöven & siffror “head-to-head”: Gråhns & Fish stekheta mot Björklöven

 

– Det jag lärde mig är att älska att spela sådana här matcher, “Titelmatcher”, säger Stefan Holmgren som var en mycket omtyckt kämpe i VIK, inför matchen i Umeå.

– Försöka njuta av tillfället. Det är i sådana här matcher ens riktiga karaktär visas upp. Alla kan vara bra i en serielunk men det är egentligen i dessa matcher som man visar hur bra man egentligen är.

– Det gäller att vilja bli hjälte – inget alibispel. Jag tror att gameplan och taktik är sekundärt. Viljan att vinna måste vara större än rädslan att förlora, säger “Stiffen” avslutningsvis.

***

Jimmie Jansson har tagit kliv är den back som producerat mest tillsammans med Karlsson sista tio. FOTO: RUNE ÅHLÉN

Jimmie Jansson har tagit kliv och är den back som producerat mest tillsammans med Simon Karlsson sista tio. FOTO: RUNE ÅHLÉN

Lite statistik nedan inför superfighten i Umeå. VIK vann med 2-0 i den första matchen i ABB Arena. Löven vann match 1 i Umeå med 5-4, sedan man tagit ledningen med 3-0. VIK vann senast med 6-4 i Västerås.

Alltid hårt kämpande Gråhns har gjort hela fem poäng på tre matcher mot Löven denna säsong. FOTO: RUNE ÅHLEN

Alltid hårt kämpande Stefan Gråhns har gjort hela fem poäng på tre matcher mot Löven denna säsong. FOTO: RUNE ÅHLEN

Således två trepoängare för VIK mot en för Löven. 12-9 i målskillnad i VIK:s favör.

VIK har ju några som varit heta mot Löven, Gråhns, Fish och Frycklund bland andra. Lucas Sandström från Fagersta med flickvän från Västeråstrakten har passat bra mot VIK.

Zach Hamills vassa skott har VIK haft svårt att freda sig mot under de tre tidigare matcherna. Fredrik Johansson har varit hetast sett över de tio senaste matcherna. Källa: dagens-hockey.se.

VIK LÖVEN 17

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapFB:
s:262:"a:1:{i:0;a:8:{s:8:"postType";s:1:"I";s:10:"SNAPformat";s:77:"Nytt inlägg (%TITLE%) på %SITENAME%. %IMG% %ANNOUNCE%. Läs mer här: %URL%";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:4:"doFB";i:0;s:2:"do";i:0;}}";
snapTW:
s:325:"a:1:{i:0;a:10:{s:2:"do";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:4:"doTW";s:1:"1";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"837398146544242688";s:5:"pDate";s:19:"2017-03-02 20:24:11";}}";

Tweets

Johan Holm - AvatarJohan68HolmJohan Holm

@VIKFanCentral Känns bra att VIK gjorde rätt för sig mot Borlänge i samband med värvningen av Östman jr. Det är kla… https://t.co/rDJzGY6QOf

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@Jonisxx Ja. Det är alltid en relevant fråga då man tittar på svårbedömda ECHL.

SvaraRetweetFavorit
Jonny Ishak - AvatarJonisxxJonny Ishak

@VIKFanCentral Att han möter hockeyettan försvar

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto