“Stiffen” inför Björklöven & siffror “head-to-head”: Gråhns & Fish stekheta mot Björklöven

 

– Det jag lärde mig är att älska att spela sådana här matcher, “Titelmatcher”, säger Stefan Holmgren som var en mycket omtyckt kämpe i VIK, inför matchen i Umeå.

– Försöka njuta av tillfället. Det är i sådana här matcher ens riktiga karaktär visas upp. Alla kan vara bra i en serielunk men det är egentligen i dessa matcher som man visar hur bra man egentligen är.

– Det gäller att vilja bli hjälte – inget alibispel. Jag tror att gameplan och taktik är sekundärt. Viljan att vinna måste vara större än rädslan att förlora, säger “Stiffen” avslutningsvis.

***

Jimmie Jansson har tagit kliv är den back som producerat mest tillsammans med Karlsson sista tio. FOTO: RUNE ÅHLÉN

Jimmie Jansson har tagit kliv och är den back som producerat mest tillsammans med Simon Karlsson sista tio. FOTO: RUNE ÅHLÉN

Lite statistik nedan inför superfighten i Umeå. VIK vann med 2-0 i den första matchen i ABB Arena. Löven vann match 1 i Umeå med 5-4, sedan man tagit ledningen med 3-0. VIK vann senast med 6-4 i Västerås.

Alltid hårt kämpande Gråhns har gjort hela fem poäng på tre matcher mot Löven denna säsong. FOTO: RUNE ÅHLEN

Alltid hårt kämpande Stefan Gråhns har gjort hela fem poäng på tre matcher mot Löven denna säsong. FOTO: RUNE ÅHLEN

Således två trepoängare för VIK mot en för Löven. 12-9 i målskillnad i VIK:s favör.

VIK har ju några som varit heta mot Löven, Gråhns, Fish och Frycklund bland andra. Lucas Sandström från Fagersta med flickvän från Västeråstrakten har passat bra mot VIK.

Zach Hamills vassa skott har VIK haft svårt att freda sig mot under de tre tidigare matcherna. Fredrik Johansson har varit hetast sett över de tio senaste matcherna. Källa: dagens-hockey.se.

VIK LÖVEN 17

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapFB:
s:262:"a:1:{i:0;a:8:{s:8:"postType";s:1:"I";s:10:"SNAPformat";s:77:"Nytt inlägg (%TITLE%) på %SITENAME%. %IMG% %ANNOUNCE%. Läs mer här: %URL%";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:4:"doFB";i:0;s:2:"do";i:0;}}";
snapTW:
s:325:"a:1:{i:0;a:10:{s:2:"do";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:4:"doTW";s:1:"1";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"837398146544242688";s:5:"pDate";s:19:"2017-03-02 20:24:11";}}";

Tweets

Kenneth Larsson - AvatarVIKen1964Kenneth Larsson

@J_Wallin @VIKFanCentral Frågan är om det finns en mening med att "jobba med individen" när laget inte mår så bra?

SvaraRetweetFavorit
Vitomannen - AvatarVitoknezVitomannen

@beessess @VIKFanCentral Tänkte mer på målvakt men ska vi prata utespelare och försvarspel så spelar dom som ett sä… https://t.co/q0dOXBHjwM

SvaraRetweetFavorit
Jonas Maandi Wallin - AvatarJ_WallinJonas Maandi Wallin

@VIKFanCentral Borde bytt ut pannan inför förra säsongen. Kommer inte vidare här.

SvaraRetweetFavorit
Bobsan - AvatarbeessessBobsan

@Vitoknez @VIKFanCentral 3 säsonger tillsammans borde räcka en bra bit men de är samspelta som om de träffades för första gången igår.

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto