Svagt power play och skytte sänkte ett i 5-mot-5 chansskapande VIK borta mot Vita Hästen (sedan en domare åter velat få synas lite i slutet)

Calle Ehrnberg var vass mot Hästen. FOTO: RUNE ÅHLÉN

7 svar

 1. Pelle skriver:

  Jag vet inte hur dom andra lagen har gjort, tex Timrå och Löven, men det förvånar mig lite att man tog träningsledigt så länge som sex dagar vid jul. Måste ju kännas som en evighet för en topptränad idrottsman. Minns ju själv vilken abstinens man fick som ung om man gjorde avbrott i träningen. Och då var jag ändå ingen hockeyspelare vill jag förtydliga. Men jag tränade nästan varje dag.

 2. Jan Malmberg skriver:

  Håller med föregående talare ang. Timrå-Björklöven klass skillnad 🏒🥅

 3. Musse skriver:

  Såg toppmatchen Timrå- Löven för att sen se sömnpillret VIK-Hästen, här var det fortfarande jullov. Skillnaden i fart och passningsspel som natt och dag. Enligt Timrås tränare så tränar de knappt pp, det löser spelarna själva. Kan man inte ta in pucken i zonen eller ha pucktempo i passningarna så spelar det ingen roll vad Lasse ritar på tavlan.

 4. Jan Malmberg skriver:

  Håller inte med att VIK har två bra målvakter. Jag är väl inte helt blind när jag såg att varken Lindelöf eller Zetterberg har i SHL att göra efter en match på tv4 Hockeylördag. Nu med Telias paket cmore och V-sport ser jag hockey live nästan varje dag. Kommentatorer brukar vara imponerande av målvakter som stått många matcher i rad. Men Paananen måste mesa med målvakter. Vem bytte ut Niklas Lidström i Detroit, INGEN!! Samma ska gälla målvakter. Paananen snackar om tjänstefel, han har precis gjort ett!! VARFÖR byta ut Kruse fattar inte. Självklart om han är skadad eller sjuk eller har familjeskäl. Sedan angående VIKs sniper kvalitet, orkar inte kommentera längre har sagt mitt. Spelmässigt okej av VIK men inte avlutningarna, därför en fröjd att se topplagen i Junior VM ang. Skott precision!! Man kan fortfarande inte skjuta rakt igenom en människa!

 5. Robert jonsson skriver:

  En bra bortamatch men ack så ineffektivt. Pp spelet alldeles för långsamt samt saknar kreativitet. Lättläst så det räcker. Man gör egentligen ett egenproducerat mål för det första fick man ” till skänks” av Engstrand.

 6. Bozo skriver:

  Haha inte så schysst av Paananen att i din intervju att hänga ut Ivarsson som pp-ansvarig. Ärligt talat så skulle de kunna plocka fram tombolan och låtit lotten avgöra vilka som skulle in inför varje pp och haft samma utdelning både i poäng och spel

 7. Pelle skriver:

  Juniortakter när västerås nyss klarat 3 mot 5.alla framåt och åker på en helt onödig kontring och baklängesmål