Podd 29: Paananen om utvecklingen av spelet, att möta Timrå och Björklöven i ett slutspel, de för låga straffen efter Väsbysmällarna & spelare för spelare

Thomas Paananen på besök för podd i undertecknads kontor.

 

Idag släpps det 29:e avsnittet av bloggens helt egna podcast om hockey i allmänhet och VIK i synnerhet. Här berättar tränare Thomas Paananen om allt möjligt och svarar gällande vad som händer i VIK:s A-lag. Dessutom svarar coachen på en hel del läsar/lyssnarfrågor.

God lyssning! Det blev en riktig långkörare på nästan två timmar. Efter en cirka 1 timme börjar vi gå igenom spelare för spelare, om någon vill hoppa dit.

(Om Du uppskattar bloggen och podden och vill att den även ska finnas kvar även imorgon, stötta gärna via Swish: 0703795445 eller via donation Paypal enligt nedan.)

Vid micken: Thomas Paananen & Mikael Norén.

2 Responses

  1. VIKKS skriver:

    Bra sagt Musse, kan bara instämma.

  2. Musse skriver:

    Väldigt intressant att höra fakta runt laget och hur ledarna ser på de olika situationerna som uppstått under säsongen. Alla centrarna borta, corona och skador förstörde för laget. Dessutom en tom kassakista att värva från. Paananen belyste fansen som väldigt svarta eller vita i Västerås. De svarta krävde redan i november sportchefen och tränarnas avgång trots att vi låg sexa, de vita samlade in pengar till värvarpotten och ser framåt. Hoppas att en del får sig en tankeställare efter att ha lyssnat på avsnittet.