Svårt att sia om sista pusselbitarna med Skedung, Hillding & Hertz (+Mr X?), affär som ej blev av (räkneexempel) & scout om Bouma som är ny i Oskarshamn

Hur är det egentligen med den store liraren Viktor Hertzberg? FOTO: RUNE ÅHLÉN

3 svar

 1. VIKarn skriver:

  Har Paananen märkt nån effekt på laget/spelet med att ta in den mentala coachen??

 2. VIKKS skriver:

  Alltid roligt att läsa Bloggen! Frågor till Pannan: Hans arbete ihop med utv.coachen/ märker han nån skillnad på spelarna. När jag själv såg A-landslaget 2002 förundrades jag vilka stoort spel laget hade med Big ice hockeyn, ser Pannan nåon form av ett stort spel/överaskningsmoment (kanske han inte vill prata om 🙂 När IKO gick upp var de otroligt kalla i många lägen och spelade bort motståndarna, hur kan man ge Vik spelarna de nycklarna, eller handlar det bara om spetskompetens? När man nu kommit halvvägs, slipar man bara på befintliga övningar eller har man även nya saker att plocka in i spelet när man nått en högre säkerhet i det man tidigare tränat på?
  Önskar dig också en riktigt God jul.

 3. Bozo skriver:

  Högst troligtvis ingen AHL-säsong men NHL-lagen kommer tvingas att ha ett halvt lag standby för att tillse att inga matcher ställs in. Det kommer ändå leda till ohyggligt många bra spelare utan lag som spelar (men de kan ändå ha kontrakt) och behöver hitta matchning.