Tacklingsmaskin Alenbring om kvalet, “slagborre i kryllan” & “Skräcklunda”

 

Douglas Alenbring kom in efter nyår från en utlåning till Kallinge och gjorde ett gott arbete som defensiv back och tacklingsmaskin.

Alenbring registrerades för 19 tacklingar vilket är bäst i laget per spelad minut. 21-åringen fick begränsat med speltid (28 matcher ombytt med 4:51 per match).

– Det var en trög start på säsongen tyvärr och vi lyckades inte vinna. Vi jobbade hårt men vann inte, menar Douglas.

– Det jag ser som bra med den här säsongen var hur vi reste som lag trots den tunga starten. Vi kom tillbaka och spelet flöt på, vilket också gav oss poäng.

Hur ser du på din egen säsong?

– Min säsong har varit bra, jag är nöjd med mina prestationer. Klart man hade velat bjuda publiken på en “slagborre i kryllan” men det offensiva spelet kan jag utveckla. Jag är nöjd med mitt fysiska spel och det defensiva.

Hur upplevde du den tuffa säsongsavslutningen borta mot Björklöven?

– Det var en jämn och tät match och med den pressen som var tycker jag vi krigade bra. Men matchen fick ett snöpligt avslut. Det är bara bryta ihop och komma tillbaka ännu starkare och ännu bättre.

– Vi bygger nu vidare på det vi tränat under säsongen och finslipar detaljer. Vi ska hålla oss till vår game plan och kriga i alla lägen. Jag hoppas att vi fyller hallen i kvalet och tillsammans skapar ett riktigt “Skräcklunda” för motståndarna, avslutar “Dogge”, vars karaktär har hyllats av Christer Olsson.

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapFB:
s:262:"a:1:{i:0;a:8:{s:8:"postType";s:1:"I";s:10:"SNAPformat";s:77:"Nytt inlägg (%TITLE%) på %SITENAME%. %IMG% %ANNOUNCE%. Läs mer här: %URL%";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:4:"doFB";i:0;s:2:"do";i:0;}}";
snapTW:
s:325:"a:1:{i:0;a:10:{s:2:"do";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:4:"doTW";s:1:"1";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"842347357299699712";s:5:"pDate";s:19:"2017-03-16 12:10:35";}}";

Tweets

Martin - Avatarmartin_park021Martin

@VIKFanCentral Vill minnas att Sam gjorde det riktigt bra mot Gulsvart förra säsongen eller förr förra. Visade prov… https://t.co/9PtEuWs2ET

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@Gsoninho Jo men professor i statistik kan man ju också vara :-)

SvaraRetweetFavorit
Jonas Gustavsson - AvatarGsoninhoJonas Gustavsson

@VIKFanCentral Är ingen professor, mer av stats-nörd, hehe.

SvaraRetweetFavorit
Jonas Gustavsson - AvatarGsoninhoJonas Gustavsson

@VIKFanCentral Sett honom lite för lite senaste åren, men framförallt bra och tung framför kassen - har både fysike… https://t.co/57yw2vizPv

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto