Tankar om Patrik Berglund: ”Om ”Bulan” kommer upp i runt 90 % av vad han var i SHL är det ju bättre än vad tusan som helst man kan hitta på marknaden nu”

Hur bra är fötterna och flåset på Berglund nu? ARKIVFOTO.

9 Responses

 1. Mikael Ericson Rilfalk skriver:

  Salminen-Skedung-Berglund

 2. Överraskning skriver:

  Robert Nordmark på heltid om en vecka i VIK!) Han spelade i VIK när dom vann Elitserien. Allt som skrivs om VIK blir ju bara spekulationer dom håller ju allt hemligt tydligen. Ingen utanför VIK har nämnt Rober Nordmark vad jag hört.

 3. Patrick skriver:

  Att orda om Bulans kapacitet känns löjligt klart att han kommer att leverera men behöver en lite start sträcka. Det är 2 proffs som kommer in så det gäller för dem andra att snäppa upp. Kommer ihåg när Roban kom till Vik, alla ökade på sin egen träning i gymet, tack vare Robban, han körde extra hela tiden. Så nu blir det upp till b la Kookonen att visa att han vill vara med, han går ju på halv fart hela tiden, det kommer Robban inte gilla. Välkommen Robban.

 4. Peter T skriver:

  Robert Nordmark förstärker tränarstaben!?
  Bra eller anus?

  • C skriver:

   Allt som kan förstärka staben är bra just nu. Det som är bra med Nordmark är att han är rak och säger vad han tycker. Paananen och Fagge har faktiskt haft endel konstigheter för sig i år med laguttagningar, målvaktsval, konstiga PP uppställningar mm. Nordmark kommer in helt utifrån och kommer att ifrågasätta det som vi andra tycker är märkligt i coachingen mm.

   Sen är det ju ganska givet vem som tar över om vi fortsätter förlora nu men det är en annan historia.

 5. Gunnar Sundman skriver:

  Skulle vara intressant med några funderingar kring hans psykiska status också. Det finns väl lite i bagaget här?