Nästa match

Warning! There is no posts to display. Please check your widget settings

Tankar om ”stormen”: Ingen större anledning att överdramatisera kritiken gällande sportchefsryktena från VIK-legendarer

Det är hela havet stormar gällande ryktet att Eskilstunasonen Andreas Appelgren kan vara den som blir nya sportchefen. Gamla fina VIK-legender som Fredrik Nilsson, Leif Rohlin och Curre Lundmark tycker på sociala medier att jobbet bara måste gå till en gammal VIK:are. VLT har en artikel här i ämnet.

Det kastas hårda ord kors och tvärs. Det talas om att denna kritik skjuter VIK:s namn än mer i sank. Visst är det inte bra men tror inte vi ska överdramatisera kritiken.

De gamla legenderna har såklart sin rätt att öppet få säga vad de tycker, då jag utgår från att de försökt föra fram detta via andra kanaler först direkt till Fägerblad, Lidström & Co.

Man får helt enkelt ta att folk tycker olika. Jag tror klubben och vi klarar det.

För vad ska VIK-ledningen göra? De måste ju få en sportchef på plats snarast, helst igår. Man ligger sannolikt redan långt efter andra lag i lagbyggesplaneringen.

Nuvarande VIK-ledning måste ju fullfölja sin rekryteringsprocess och väga kompetens, rutin och VIK-hjärta mot varandra bland sina kandidater. Oavsett vad som hänt med ekonomin är dessa just nu de som tidigare valts att styra VIK och måste fortsätta göra så innan annat händer.

Det bästa vore ju om man hade en oerhört kompetent sportchef med gammalt VIK-hjärta, men verkligheten verkar uppenbarligen inte så enkel.

Sedan när väl beslutet om vem som blir sportchef är taget hoppas jag de kritiska VIK-legenderna visar VIK-hjärta och ställer sig bakom beslutet och försöker hjälpa till med sin kompetens.

Hoppas också att den nye sportchefen, oavsett födelseort, har en diplomatisk och ödmjuk ådra och utnyttjar den stora kompetens som finns i Västerås, i den utsträckning det är möjligt utan att det blir ”för många kockar”.

Annars är det ju lätt att förstå att det finns krig i världen.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Namn Namnsson💛🖤 - AvatarNamnsson1Namn Namnsson💛🖤

@Rexxius @VIKFanCentral Shit, de trodde jag inte!

SvaraRetweetFavorit
Namn Namnsson💛🖤 - AvatarNamnsson1Namn Namnsson💛🖤

@Rexxius @VIKFanCentral Vad vägde Theo Fleury? Haha nä men okej, de var nog lite väl illa😀

SvaraRetweetFavorit
Rexxius - AvatarRexxiusRexxius

@Namnsson1 @VIKFanCentral Med endast 68 kg på vågen behöver du nog inte vara så orolig för det. Tråkigt, men ska t… https://t.co/gaAwRQIu4a

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto