Tappad poäng mot svagt Tingsryd men sättet trubbigt VIK ändå tog två ger kanske visst hopp efter sena mål – fint hårt slit i långa box play

Marcus Bergman avslutade VIK:s comeback med en soloprestation. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

9 Responses

 1. Mats i Wien skriver:

  När kommen patrik berglund att debutera i VIK , något som har Informationen.?

 2. Håkan Bråkan skriver:

  Nu kan vi släppa #11.
  Varifrån kom coachningen i kvitteringsjakten ?
  Öronsnäcka med NJ, eller ?
  Nu tar vi SSK med 1.500 till på läktaren.

 3. Musse skriver:

  Ändå härligt att se glädjen efter Bergmans mål, värsta TV-Pucken. 🙂 Hoppas detta gör att pressen släpper lite i offensiven. Tidigare har vi mest fått såna mål emot oss. Kan inte förstå petningen av Speers, de tidigare petade spelarna tog iaf inte chansen då de var rätt osynliga.

  • Icing skriver:

   Nää..#11 stärkte inte precis sina aktier.
   Verkar blåsa nya vindar i VIK när Fryklund, Cheek, Gunnarsson med flera får sitta och Dower, Robertsson Eriksson får jaga kvittering på slutet.
   Helt rätt skulle det visa sig.

 4. PatrikH skriver:

  Ja, precis som jag också såg matchen. Frågan inställer sig hur får VIK ihop laget till en vassare fungerande enhet. Vad behöver de skruva på? Vad måste enskilda spelare ha fokus på under kommande matcher? Hur ska VIK klara att ta poäng av SSK och Modo?

 5. Marcus skriver:

  Oförmågan att göra mål i Vik är sorgligt att se. Oförmågan att ta sig in på mål är katastrof! Dessutom verkar många spelare helt tappa nivån efter några matcher i Västerås

 6. Gulsvart gurka skriver:

  Bland de sjukaste matcherna den här säsongen. Det här laget är så svaga på att komma till farliga lägen och framför allt på att avsluta att det bara är jobbigt att titta på. Att Tingsryd lyckas slarva bort 2 poäng (så ser jag det) visar hur de på nåt vis lyckades vara ännu sämre trots fin form senaste tiden. Rosengren i målet var bra dock. Vågar knappt säga det men börjar kännas som att vi nog plockar tillräckligt med poäng för att undvika negativt kval, främst tack vare bättre målvaktsspel och defensiv som tidigare var lika bedrövliga som offensiven varit de senaste 20-25 matcherna. Kanske når vi en åttondelsfinal, men absolut inte längre än en kvartsfinal. Vad väntar Berglund på? Förstår att han vill göra det bra om han kritar på men offensivt kan det inte bli mycket sämre..

 7. Robin Asplund skriver:

  Fint sammanfattat!🏆

 8. Robin Asplund skriver:

  Fint sammanfattat i vanlig ordning!🏆